Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj Fc Lechia Gdańsk
ysp Tactiek Winner
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.7 gemiddelde waardering 68.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedeler zijn tegenspeler op de grond. Fedeler krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Buzea rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña geeft een lange en hoge pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Szczygłowski probeert de bal met de borst te controleren. Buzea is nu in balbezit. Szczygłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygłowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Szczygłowski met een sublieme pass. Unfried rent richting de bal. Unfried passt de bal zonder na te denken. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedeler onderschept slim de pass. Inworp. Unfried met de inworp. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Franco speelt de bal door. Messersmitt speelt de bal door. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... Bradshaw bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 0:1

17e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 1:1

22e minuut.
Chojanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojanecki geeft de bal voor. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 2:1

25e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña met een sublieme pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Strachan passt de bal zonder na te denken. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Okas met een sublieme pass. Dias geeft een lange en hoge pass. Messersmitt kopt de bal weg. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metea controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 2:2

31e minuut.
Unfried probeert naar een medespeler te passen. Saudat is nu in balbezit. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 3:2

32e minuut.
Ureña kopt de bal weg. Daar is Saudat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski geeft een hoge lob. Krzemiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 4:2

36e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña met een sublieme pass. Unfried speelt de bal door. Klungelig pakt Krzemiński de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Bradshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 4:3

44e minuut.
Habilsoy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Messersmitt de bal. Messersmitt passt de bal in één keer door. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Bradshaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Syrovátko is nu in balbezit. Chojanecki onderschept slim de pass. Chojanecki probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 53%, Fc Lechia Gdańsk 47%.
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 5:3

52e minuut.
Unfried heeft problemen om de bal te vangen. Tulun onderschept slim de pass. Tulun met een sublieme pass. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor. Bradshaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Okas geeft een lange en hoge pass. Chojanecki is nu in balbezit. Met opzet legt Habilsoy zijn tegenspeler op de grond. Habilsoy krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Metea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Messersmitt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Messersmitt de bal. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy schiet op doel. Bradshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 5:4

61e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Syrovátko probeert naar een medespeler te passen. Strachan speelt de bal door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw bokst de bal weg. Franco is nu in balbezit. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan draait met de bal, schiet en ... Bradshaw bokst de bal weg. Metea verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea verovert de bal door een tackle van achteren. Metea met een sublieme pass. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Tulun is nu in balbezit. Saudat maakt een afschuwelijke overtreding. Saudat krijgt een gele kaart. Tulun raakt geblesseerd tijdens het duel. Okas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Messersmitt de bal. Messersmitt geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Szczygłowski speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft de bal voor. Krzemiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 6:4

80e minuut.
Okas met een sublieme pass. Messersmitt rent richting de bal. Messersmitt speelt de bal door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy geeft de bal voor. Bradshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rejtan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sedmák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ureña kopt de bal weg. Okas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat onderschept slim de pass. Saudat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 7:4

86e minuut.
Sedmák rent richting de bal. Messersmitt onderschept slim de pass. Messersmitt geeft de bal voor. Rejtan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 7:5

89e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias passt de bal met de wreef. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Rejtan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 7:6

90e minuut.
Ureña kopt de bal weg. Dias rent richting de bal. Saudat onderschept slim de pass. Saudat draait met de bal, schiet en ... Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 8:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 66%, Fc Lechia Gdańsk 34%.
FC Toboł Kostanaj - Fc Lechia Gdańsk 8:6