Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break PINK FLOYD & YES
może taka? Tactiek extra
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 63.2
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos met een sublieme pass. ten Hag rent richting de bal. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - PINK FLOYD & YES 1:0

4e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Tomerlin verovert de bal door een tackle van achteren. Tomerlin probeert naar een medespeler te passen. ten Hag heeft problemen om de bal te vangen. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
González Menéndez passt de bal in één keer door. Namazov is nu in balbezit. Namazov met een sublieme pass. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin geeft de bal voor. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Chaberek verovert de bal door een tackle van achteren. Namazov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Namazov neemt de hoekschop. Tomerlin krijgt zijn hoofd ertegen. Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Falce is nu in balbezit. Evaldsson geeft de bal voor. Vlassopoulos kopt de bal weg. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. ten Hag rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Megyeri passt de bal zonder na te denken. Vlassopoulos met een sublieme pass. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - PINK FLOYD & YES 2:0

17e minuut.
ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov rent richting de bal. Namazov speelt de bal door. ten Hag rent richting de bal. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - PINK FLOYD & YES 3:0

19e minuut.
Jurčo geeft een hoge lob. Daar is De Franceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoszek is nu in balbezit. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Latoszek de bal. Jevtović geeft een lange en hoge pass. ten Hag rent richting de bal. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - PINK FLOYD & YES 4:0

24e minuut.
Khouribgi met een sublieme pass. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik passt de bal met de wreef. Falce rent richting de bal. Falce schiet op doel. Bordeanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Rätz rent richting de bal. Rätz passt de bal met de wreef. Falce is nu in balbezit. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
ten Hag is nu in balbezit. Jurčo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. ten Hag raakt geblesseerd tijdens het duel. González Menéndez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. ten Hag springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - PINK FLOYD & YES 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 49%, PINK FLOYD & YES 51%.
Prison Break - PINK FLOYD & YES 5:0

51e minuut.
Klungelig pakt Jevtović de bal. Rätz rent richting de bal. Rätz passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is ten Hag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri passt de bal in één keer door. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović bokst de bal weg.

56e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter speelt de bal door. Rätz probeert naar een medespeler te passen. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu bokst de bal weg.

62e minuut.
Rätz neemt vlug de vrije trap. Falce kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwiczy de bal onder controle te krijgen. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov onderschept slim de pass. Namazov passt de bal in één keer door. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sturdza geeft de bal voor. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik onderschept slim de pass. Ambrozik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bordeanu trapt de bal weg van het doel. Namazov speelt de bal door. Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Jevtović onderschept slim de pass. Kwiczy met een sublieme pass. Götstam verovert de bal door een tackle van achteren. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Falce is nu in balbezit. Rätz is nu in balbezit. Rätz passt de bal met de wreef. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dantschotter onderschept slim de pass. Ambrozik rent richting de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel. Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vlassopoulos onderschept slim de pass. Vlassopoulos met een sublieme pass. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri geeft een hoge lob. Tomerlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 55%, PINK FLOYD & YES 45%.
Prison Break - PINK FLOYD & YES 5:0