Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES Prison Break
extra Tactiek może taka?
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
63.5 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha met een sublieme pass. Megyeri speelt de bal door. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
ten Hag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzban komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Hluštík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzban onderschept slim de pass. Dzban probeert naar een medespeler te passen. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin schiet op doel. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri met een sublieme pass. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap. Gardović bokst de bal weg.

9e minuut.
Megyeri met een sublieme pass. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätz maakt een afschuwelijke overtreding. Szkrabik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szkrabik kan niet meer verder spelen. Gospodarek komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Kwiczy geeft een hoge lob. Cunha kopt de bal weg. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 0:1

12e minuut.
Sturdza kopt de bal weg. Cunha met een sublieme pass. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 0:2

15e minuut.
Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hluštík ... Strafschop! Tomerlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Megyeri neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 0:3

16e minuut.
Falce is nu in balbezit. Met opzet legt Dzban zijn tegenspeler op de grond. Falce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurčo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Khouribgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouribgi speelt de bal door. Falce rent richting de bal. Falce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Megyeri probeert naar een medespeler te passen. Gospodarek is nu in balbezit. Gospodarek speelt de bal door. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaberek geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi kopt de bal weg. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 1:3

27e minuut.
De Franceschi passt de bal met de wreef. Gospodarek met een sublieme pass. Megyeri speelt de bal door. Dzban is nu in balbezit. Dzban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha geeft een lange en hoge pass. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 1:4

37e minuut.
Ambrozik onderschept slim de pass. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik onderschept slim de pass. Ambrozik schiet op doel. Bordeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Sturdza geeft een hoge lob. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 2:4

40e minuut.
Khouribgi passt de bal in één keer door. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Megyeri. Megyeri krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Khouribgi rent richting de bal. Khouribgi geeft de bal voor. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 47%, Prison Break 53%.
PINK FLOYD & YES - Prison Break 3:4

56e minuut.
Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouribgi geeft een lange en hoge pass. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 4:4

59e minuut.
Gospodarek met een sublieme pass. Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal in één keer door. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 4:5

61e minuut.
Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Falce heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzban. Dzban krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Falce is nu in balbezit. Falce draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 5:5

69e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Rätz met een sublieme pass. Jevtović is nu in balbezit. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwiczy is nu in balbezit. Francomano Calamassi onderschept slim de pass. Francomano Calamassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Evaldsson geeft een hoge lob. Chaberek is nu in balbezit. Gospodarek onderschept slim de pass. Gospodarek met een sublieme pass. Daar is Tomerlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 5:6

76e minuut.
Falce kopt de bal weg. Daar is De Franceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - Prison Break 6:6

78e minuut.
Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy geeft de bal voor. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Evaldsson geeft een hoge lob. Inworp. Rätz met een snelle inworp. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha met een sublieme pass. Megyeri probeert naar een medespeler te passen. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evaldsson met een snelle inworp. Khouribgi rent richting de bal. Khouribgi speelt de bal door. Falce rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 41%, Prison Break 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PINK FLOYD & YES - Prison Break 6:6