Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drim time Prison Break
Lp3 Tactiek może taka?
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
67.9 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert passt de bal met de wreef. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi met een sublieme pass. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft de bal voor. Gécsek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha passt de bal in één keer door. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin schiet op doel. Jacoszek bokst de bal weg.

11e minuut.
Evaldsson passt de bal zonder na te denken. Hagi geeft de bal voor. Gécsek met een sublieme pass. Kufa is nu in balbezit. Kufa schiet op doel. Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanusiak neemt de hoekschop. Gécsek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Evaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldsson geeft de bal voor. Vlassopoulos kopt de bal weg. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Jacoszek bokst de bal weg. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Prison Break 0:1

19e minuut.
Evaldsson met een sublieme pass. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa passt de bal met de wreef. Hanusiak is nu in balbezit. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel. Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hanusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Megyeri speelt de bal door. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag onderschept slim de pass. ten Hag draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Megyeri passt de bal met de wreef. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Tomerlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomerlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Brueren de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cunha neemt de hoekschop. Tomerlin maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacoszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Prison Break 0:2

37e minuut.
González Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek passt de bal in één keer door. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwiczy de bal onder controle te krijgen. Jasiejko is nu in balbezit. Kwiczy maakt een afschuwelijke overtreding. Jasiejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzelak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin passt de bal in één keer door. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Prison Break 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 47%, Prison Break 53%.
drim time - Prison Break 0:3

57e minuut.
Tomerlin kopt de bal weg. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vlassopoulos onderschept slim de pass. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Megyeri kopt de bal weg. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pekkan neemt vlug de vrije trap. Hanusiak kopt de bal weg. Gécsek rent richting de bal. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - Prison Break 1:3

73e minuut.
De Franceschi met een harde bal richting middenveld. Gorzelak kopt de bal weg. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jevtović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ioanin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri passt de bal in één keer door. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Megyeri speelt de bal door. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 55%, Prison Break 45%.
drim time - Prison Break 1:3