Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break drim time
może taka? Tactiek Lp3
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 66.6
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Jevtović is nu in balbezit. Jevtović passt de bal zonder na te denken. Cunha probeert naar een medespeler te passen. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
González Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Menéndez passt de bal in één keer door. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft de bal voor. Megyeri maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Tomerlin controleert de bal met de borst. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 1:0

13e minuut.
González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez passt de bal met de wreef. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha geeft een hoge lob. Tomerlin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Evaldsson onderschept slim de pass. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak met een sublieme pass. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cunha probeert naar een medespeler te passen. Megyeri speelt de bal door. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. Jacoszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 2:0

26e minuut.
Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Pekkan is nu in balbezit. Tomerlin onderschept slim de pass. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Evaldsson kopt de bal weg. Jevtović heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 2:1

38e minuut.
Gorzelak rent richting de bal. Tomerlin verovert de bal door een tackle van achteren. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tejchert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 3:1

39e minuut.
Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos is nu in balbezit. Gorzelak onderschept slim de pass. Tomerlin verovert de bal door een tackle van achteren. Tomerlin schiet op doel. Jacoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos speelt de bal door. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Jacoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 39%, drim time 61%.
Prison Break - drim time 3:1

47e minuut.
Megyeri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak passt de bal zonder na te denken. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Met opzet legt González Menéndez zijn tegenspeler op de grond. Hanusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hagi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak speelt de bal door. Kufa is nu in balbezit. Kufa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
De Franceschi rent richting de bal. De Franceschi geeft een lange en hoge pass. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 4:1

60e minuut.
Ioanin kopt de bal weg. González Menéndez rent richting de bal. Gorzelak begaat een overtreding. González Menéndez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Bordeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 4:2

69e minuut.
Evaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldsson passt de bal in één keer door. Cunha rent richting de bal. Cunha geeft een lange en hoge pass. Tomerlin krijgt zijn hoofd ertegen. Jacoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. ten Hag maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 5:2

71e minuut.
González Menéndez passt de bal in één keer door. Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hanusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi geeft de bal voor. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal zonder na te denken. Vlassopoulos met een sublieme pass. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hagi speelt de bal door. Evaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - drim time 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 52%, drim time 48%.
Prison Break - drim time 5:3