Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj # Gliwice
gryf Tactiek h92.11.100
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
63.4 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten good
outstanding Passen adequate
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ureña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tudorache passt de bal zonder na te denken. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Ciurea rent richting de bal. Biriukov verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Szczygłowski met een sublieme pass. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kornek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ureña neemt de hoekschop. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzari begaat een overtreding. Lazzari krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña met een sublieme pass. Tudorache rent richting de bal. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - # Gliwice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 30%, # Gliwice 70%.
FC Toboł Kostanaj - # Gliwice 1:0

52e minuut.
Ureña passt de bal met de wreef. Manna bereikt de bal nog maar net als eerste. Manna passt de bal zonder na te denken. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tudorache de bal. Dier rent richting de bal. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Ciurea springt en kopt de bal. Ottem verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Unfried geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Catinca is nu in balbezit. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ottem speelt de bal door. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metea krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Catinca kopt de bal weg. Manna speelt de bal door. Ciurea rent richting de bal. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Ciurea de bal. Tudorache rent richting de bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache schiet op doel. Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 24%, # Gliwice 76%.
FC Toboł Kostanaj - # Gliwice 1:0