Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk Psy
Winner Tactiek grzesbe ver_2
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
70.9 gemiddelde waardering 68.3
incredible Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen brilliant


7e minuut.
Danilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messersmitt met een sublieme pass. Danilović geeft een lange en hoge pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Messersmitt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karacabey neemt vlug de vrije trap. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Parent haalt uit met een fantastische trap. Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:1

12e minuut.
Strachan kopt de bal weg. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Osila bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Järvimäki bokst de bal weg.

14e minuut.
Osila geeft een hoge lob. Danilović met een sublieme pass. Messersmitt rent richting de bal. Messersmitt geeft de bal voor. Rejtan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Okas kopt de bal weg. Strachan rent richting de bal. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:2

17e minuut.
Karacabey onderschept slim de pass. Messersmitt rent richting de bal. Messersmitt passt de bal met de wreef. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dias neemt vlug de vrije trap. Messersmitt kopt de bal weg. Klungelig pakt Rejtan de bal. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedeler rent richting de bal. Tsukerman verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hynšt passt de bal met de wreef. Tsukerman rent richting de bal. Damjanac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damjanac krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rejtan rent richting de bal. Habilsoy rent richting de bal. Osila verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Järvimäki trapt de bal weg. Fedeler kopt de bal weg. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman met een sublieme pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parent is nu in balbezit. Parent draait met de bal, schiet en ... Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:3

34e minuut.
Faigl rent richting de bal. Faigl passt de bal zonder na te denken. Hynšt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strachan geeft een lange en hoge pass. Rejtan springt en kopt de bal. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal. Osila probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Messersmitt zal de hoekschop nemen. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Didebulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan schiet op doel. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Okas onderschept slim de pass. Okas met een sublieme pass. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Didebulidze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damjanac rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:4

44e minuut.
Parent rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Didebulidze neemt de hoekschop. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 40%, Psy 60%.
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:5

51e minuut.
Tsukerman is nu in balbezit. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman schiet op doel. Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:6

55e minuut.
Messersmitt is nu in balbezit. Strachan is nu in balbezit. Kosev verovert de bal door een tackle van achteren. Messersmitt geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Järvimäki bokst de bal weg.

62e minuut.
Habilsoy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kosev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:7

63e minuut.
Habilsoy passt de bal zonder na te denken. Fedeler heeft problemen om de bal te vangen. Fedeler geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Järvimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kosev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lucchetti komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:8

76e minuut.
Didebulidze is nu in balbezit. Baraniecki rent richting de bal. Parent is nu in balbezit. Ruivo met een sublieme pass. Karacabey geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 42%, Psy 58%.
Fc Lechia Gdańsk - Psy 0:8
Psy