Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin PINK FLOYD & YES
SPIDER Tactiek extra
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
61.3 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Goldman passt de bal zonder na te denken. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Klungelig pakt Francomano Calamassi de bal. Francomano Calamassi schiet op doel. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rarok komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Chaberek rent richting de bal. Chaberek geeft een lange en hoge pass. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 1:1

17e minuut.
Sturdza passt de bal in één keer door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Goldman passt de bal met de wreef. Eklemović speelt de bal door. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina geeft een hoge lob. Curatola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Eklemović de bal. Eklemović probeert naar een medespeler te passen. Dutti rent richting de bal. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 2:1

26e minuut.
Goldman geeft de bal voor. Dutti rent richting de bal. Sturdza onderschept slim de pass. Sturdza geeft de bal voor. Francomano Calamassi springt en kopt de bal. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gütschow is nu in balbezit. Gütschow passt de bal met de wreef. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 3:1

34e minuut.
Caims rent richting de bal. Khouribgi verovert de bal door een tackle van achteren. Eklemović begaat een overtreding. Eklemović krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Eklemović passt de bal in één keer door. Chaberek verovert de bal door een tackle van achteren. Dutti speelt de bal door. Curatola rent richting de bal. Curatola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 37%, PINK FLOYD & YES 63%.
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 3:1

47e minuut.
Dutti passt de bal met de wreef. Eklemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklemović met een sublieme pass. Curatola is nu in balbezit. Curatola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Bertaina met een sublieme pass. Gütschow is nu in balbezit. Gütschow passt de bal zonder na te denken. Dutti rent richting de bal. Dutti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bertaina rent richting de bal. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Curatola rent richting de bal. Dutti is nu in balbezit. Dutti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rätz geeft een lange en hoge pass. Ambrozik rent richting de bal. Goldman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrozik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambrozik wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Götstam geeft een hoge lob. Gütschow kopt de bal weg. Dutti rent richting de bal. Dutti schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Khouribgi kopt de bal weg. Falce is nu in balbezit. Caims verovert de bal door een tackle van achteren. Caims geeft de bal voor. Klungelig pakt Falce de bal. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Falce rent richting de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 3:2

71e minuut.
Götstam geeft een hoge lob. Rätz kan de bal niet met de borst controleren. Rätz probeert naar een medespeler te passen. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti schiet op doel. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Caims verovert de bal door een tackle van achteren. Caims passt de bal zonder na te denken. Bertaina met een sublieme pass. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 48%, PINK FLOYD & YES 52%.
Gryfion Szczecin - PINK FLOYD & YES 3:2