Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drim time FC Toboł Kostanaj
Lp3 Tactiek gryf
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 70.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Saudat onderschept slim de pass. Saudat passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft de bal voor. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ureña rent richting de bal. Tejchert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ureña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ureña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saudat springt en kopt de bal. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - FC Toboł Kostanaj 0:1

27e minuut.
Tudorache passt de bal in één keer door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejchert krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Unfried speelt de bal door. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel. Jacoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - FC Toboł Kostanaj 0:2

34e minuut.
Hanusiak passt de bal zonder na te denken. Kufa is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanusiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gécsek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ureña speelt de bal door. Saudat is nu in balbezit. Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sedmák rent richting de bal. Jasiejko onderschept slim de pass. Metea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jasiejko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gécsek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - FC Toboł Kostanaj 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 68%, FC Toboł Kostanaj 32%.
drim time - FC Toboł Kostanaj 1:2

49e minuut.
Pekkan kopt de bal weg. Hagi kan de bal niet met de borst controleren. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ureña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brueren heeft problemen om de bal te vangen. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Franco geeft de bal voor. Brueren heeft problemen om de bal te vangen. Saudat maakt een afschuwelijke overtreding. Saudat krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Szczygłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygłowski passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Saudat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - FC Toboł Kostanaj 1:3

72e minuut.
Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Unfried de bal. Hagi geeft een lange en hoge pass. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chojanecki passt de bal met de wreef. Unfried is nu in balbezit. Unfried speelt de bal door. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat draait met de bal, schiet en ... Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski kopt de bal weg. Ureña rent richting de bal. Ureña geeft een hoge lob. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - FC Toboł Kostanaj 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 70%, FC Toboł Kostanaj 30%.
drim time - FC Toboł Kostanaj 1:4