Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break # Gliwice
może taka? Tactiek h92.11.100
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 52.2
outstanding Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen incredible


7e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal in één keer door. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag schiet op doel. Catinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - # Gliwice 1:0

12e minuut.
White is nu in balbezit. White geeft een hoge lob. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prison Break - # Gliwice 1:1

24e minuut.
Vlassopoulos geeft de bal voor. Tomerlin springt en kopt de bal. Colazo verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos geeft een hoge lob. ten Hag springt en kopt de bal. Catinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lazzari passt de bal in één keer door. Dřížďal is nu in balbezit. Dřížďal speelt de bal door. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel schiet op doel. Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Dřížďal met de inworp. Lazzari probeert naar een medespeler te passen. White rent richting de bal. White schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cunha speelt de bal door. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornek begaat een overtreding. Kornek krijgt een gele kaart. Tomerlin raakt geblesseerd tijdens het duel. González Menéndez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. ten Hag maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - # Gliwice 2:1

45e minuut.
Cunha met een snelle inworp. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez geeft een lange en hoge pass. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 54%, # Gliwice 46%.
Prison Break - # Gliwice 2:1

46e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos met een sublieme pass. González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez passt de bal zonder na te denken. Megyeri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Franceschi is nu in balbezit. De Franceschi geeft een hoge lob. Dřížďal kopt de bal weg. Kukulski rent richting de bal. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vlassopoulos met een sublieme pass. ten Hag rent richting de bal. ten Hag heeft problemen om de bal te vangen. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - # Gliwice 3:1

56e minuut.
Cunha passt de bal in één keer door. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft de bal voor. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cunha met de inworp. Tomerlin geeft een lange en hoge pass. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - # Gliwice 4:1

73e minuut.
Lazzari met een sublieme pass. Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal passt de bal in één keer door. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez geeft een hoge lob. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlassopoulos geeft een hoge lob. Catinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cunha neemt de hoekschop. ten Hag springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - # Gliwice 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 54%, # Gliwice 46%.
Prison Break - # Gliwice 5:1