Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice Prison Break
h92.11.100 Tactiek może taka?
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Tomerlin is nu in balbezit. Colazo is nu in balbezit. Tomerlin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tomerlin de bal. Tomerlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Vlassopoulos de bal. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin schiet op doel. Catinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:2

31e minuut.
Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal passt de bal met de wreef. Lazzari speelt de bal door. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
González Menéndez kopt de bal weg. Vlassopoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Colazo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colazo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal zonder na te denken. González Menéndez met een sublieme pass. Daar is ten Hag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ten Hag schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Dřížďal met een sublieme pass. Stănăşel is nu in balbezit. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 61%, Prison Break 39%.
# Gliwice - Prison Break 0:2

48e minuut.
Biriukov neemt vlug de vrije trap. Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal geeft een hoge lob. Kukulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Megyeri speelt de bal door. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Biriukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos geeft de bal voor. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlassopoulos zal de hoekschop nemen. Tomerlin springt en kopt de bal. Paal!

68e minuut.
Lazzari met een sublieme pass. Kukulski probeert de bal met de borst te controleren. Lazzari rent richting de bal. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski schiet op doel. Bordeanu bokst de bal weg.

72e minuut.
Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri passt de bal zonder na te denken. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag draait met de bal, schiet en ... Catinca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:3

73e minuut.
White rent richting de bal. White passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biriukov de bal. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin met een sublieme pass. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
González Menéndez kopt de bal weg. Daar is Ottem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomerlin rent richting de bal. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... Catinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Megyeri probeert naar een medespeler te passen. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:4

79e minuut.
ten Hag verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos rent richting de bal. Ottem verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlassopoulos zal de hoekschop nemen. Catinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kwiczy geeft de bal voor. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt ten Hag de bal. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. Catinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:5

85e minuut.
Dřížďal met een sublieme pass. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin heeft problemen om de bal te vangen. Tomerlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Prison Break 0:6

87e minuut.
White passt de bal in één keer door. Biriukov rent richting de bal. Biriukov geeft een hoge lob. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Megyeri is nu in balbezit. Megyeri speelt de bal door. Klungelig pakt Kornek de bal. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... Catinca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 49%, Prison Break 51%.
# Gliwice - Prison Break 0:6