Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin Fc Lechia Gdańsk
SPIDER Tactiek Winner
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
56.7 gemiddelde waardering 70.4
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Eklemović is nu in balbezit. Eklemović geeft de bal voor. Dutti rent richting de bal. Dutti schiet op doel. Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:0

4e minuut.
Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała met een sublieme pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:1

5e minuut.
Okas is nu in balbezit. Okas geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:2

10e minuut.
Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman verovert de bal door een tackle van achteren. Goldman passt de bal in één keer door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rejtan kopt de bal weg. Daar is Messersmitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Clouet heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clouet geeft de bal voor. Bertaina is nu in balbezit. Syrovátko maakt een afschuwelijke overtreding. Syrovátko krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Danilović verovert de bal door een tackle van achteren. Danilović passt de bal in één keer door. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Rejtan kopt de bal weg. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clouet geeft een lange en hoge pass. Okas kopt de bal weg. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een lange en hoge pass. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rejtan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:3

30e minuut.
Goldman geeft een hoge lob. Danilović met een sublieme pass. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Danilović met een snelle inworp. Cimbru rent richting de bal. Strachan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strachan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dias passt de bal met de wreef. Messersmitt speelt de bal door. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Damjanac geeft een lange en hoge pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mordel. Mordel krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Danilović met de inworp. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 67%, Fc Lechia Gdańsk 33%.
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:3

47e minuut.
Clouet neemt vlug de vrije trap. Bertaina rent richting de bal. Fedeler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedeler krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Clouet geeft een hoge lob. Messersmitt kopt de bal weg. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan schiet op doel. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:4

56e minuut.
Danilović neemt vlug de vrije trap. Messersmitt kopt de bal weg. Goldman is nu in balbezit. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cimbru speelt de bal door. Inworp. Strachan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dias probeert naar een medespeler te passen. Bertaina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damjanac. Damjanac krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Okas onderschept slim de pass. Okas probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan is nu in balbezit. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Messersmitt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mordel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Clouet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel rent richting de bal. Rejtan rent richting de bal. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clouet is nu in balbezit. Habilsoy onderschept slim de pass. Paal! Habilsoy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:5

70e minuut.
Bertaina heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Syrovátko de bal. Syrovátko haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Strachan passt de bal zonder na te denken. Rejtan rent richting de bal. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:6

75e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Messersmitt rent richting de bal. Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Danilović geeft een hoge lob. Messersmitt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćwiąkała. Ćwiąkała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 61%, Fc Lechia Gdańsk 39%.
Gryfion Szczecin - Fc Lechia Gdańsk 1:6