Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk Gryfion Szczecin
Winner Tactiek SPIDER
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
67.9 gemiddelde waardering 59.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Strachan rent richting de bal. Goldman rent richting de bal. Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Clouet speelt de bal door. Eklemović probeert de bal met de borst te controleren. Strachan is nu in balbezit. Strachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 1:0

43e minuut.
Okas geeft een hoge lob. Clouet kopt de bal weg. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft een lange en hoge pass. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsesmelis bokst de bal weg.

44e minuut.
Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko passt de bal met de wreef. Strachan geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 28%, Gryfion Szczecin 72%.
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 2:0

46e minuut.
Danilović geeft een lange en hoge pass. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Inworp. Syrovátko met een snelle inworp. Strachan geeft de bal voor. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt onderschept slim de pass. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Tsesmelis bokst de bal weg.

56e minuut.
Strachan geeft de bal voor. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman passt de bal met de wreef. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Syrovátko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Messersmitt heeft problemen om de bal te vangen. Messersmitt geeft een hoge lob. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Damjanac geeft een hoge lob. Curatola is nu in balbezit. Curatola draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Syrovátko rent richting de bal. Syrovátko geeft een lange en hoge pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 3:0

71e minuut.
Curatola is nu in balbezit. Curatola passt de bal in één keer door. Daar is Bertaina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Danilović met een sublieme pass. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 4:0

88e minuut.
Bertaina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gütschow kopt de bal weg. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Curatola is nu in balbezit. Curatola haalt uit met een fantastische trap. Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola draait met de bal, schiet en ... Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 4:1

89e minuut.
Rejtan passt de bal zonder na te denken. Danilović heeft problemen om de bal te vangen. Dutti rent richting de bal. Dutti draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 33%, Gryfion Szczecin 67%.
Fc Lechia Gdańsk - Gryfion Szczecin 4:2