Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy PINK FLOYD & YES
grzesbe ver_2 Tactiek extra
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 64.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


2e minuut.
Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunasoy geeft een lange en hoge pass. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 1:0

3e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Tsukerman is nu in balbezit. Dantschotter maakt een afschuwelijke overtreding. Dantschotter krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Rätz rent richting de bal. Rätz passt de bal met de wreef. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Järvimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze geeft de bal voor. Baraniecki kopt de bal weg. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kurusa onderschept slim de pass. Kurusa geeft de bal voor. Tsukerman kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Hynšt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt geeft de bal voor. Jurčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Faigl geeft de bal voor. Tsukerman rent richting de bal. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl passt de bal zonder na te denken. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 2:0

21e minuut.
Tsukerman kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Klungelig pakt Baraniecki de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 3:0

28e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Tunasoy rent richting de bal. Latoszek onderschept slim de pass. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Järvimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 3:1

33e minuut.
Hynšt rent richting de bal. Hynšt passt de bal in één keer door. Didebulidze geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rätz de bal onder controle te krijgen. Tsukerman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rätz is nu in balbezit. Didebulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Didebulidze passt de bal zonder na te denken. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hynšt is nu in balbezit. Hynšt passt de bal in één keer door. Baraniecki is nu in balbezit. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dantschotter speelt de bal door. Khouribgi rent richting de bal. Khouribgi passt de bal met de wreef. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Hynšt speelt de bal door. Hluštík verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik is nu in balbezit. Karacabey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ambrozik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dantschotter legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 41%, PINK FLOYD & YES 59%.
Psy - PINK FLOYD & YES 3:1

49e minuut.
Faigl kopt de bal weg. Hynšt geeft de bal voor. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 4:1

55e minuut.
Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 5:1

59e minuut.
Parent rent richting de bal. Baraniecki rent richting de bal. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ... Järvimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 5:2

64e minuut.
Hluštík kan de bal niet met de borst controleren. Tsukerman is nu in balbezit. Jurčo onderschept slim de pass. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunasoy verovert de bal door een tackle van achteren. Tunasoy geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 6:2

69e minuut.
Karacabey onderschept slim de pass. Karacabey geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hynšt is nu in balbezit. Hynšt speelt de bal door. Jurčo is nu in balbezit. Tsukerman onderschept slim de pass. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 7:2

73e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa probeert naar een medespeler te passen. Hluštík is nu in balbezit. Tsukerman onderschept slim de pass. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Osila geeft een lange en hoge pass. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hynšt kopt de bal weg. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze met een sublieme pass. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent rent richting de bal. Baraniecki rent richting de bal. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki passt de bal met de wreef. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman schiet op doel. Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - PINK FLOYD & YES 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 33%, PINK FLOYD & YES 67%.
Psy - PINK FLOYD & YES 8:2
Psy