Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES Psy
extra Tactiek grzesbe ver_2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
62.6 gemiddelde waardering 69.1
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen briljant


4e minuut.
Hluštík rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Psy 0:1

8e minuut.
Hluštík geeft de bal voor. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunasoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunasoy krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jurčo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rarok komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Popa is nu in balbezit. Popa passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hynšt zal de hoekschop nemen. Baraniecki springt en kopt de bal. Gardović bokst de bal weg.

23e minuut.
Tunasoy verovert de bal door een tackle van achteren. Tunasoy geeft een hoge lob. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Gardović bokst de bal weg. Popa is nu in balbezit. Popa schiet op doel. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Psy 0:2

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaberek met een snelle inworp. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze geeft de bal voor. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Sturdza de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didebulidze met de inworp. Hynšt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hynšt passt de bal in één keer door. Hluštík rent richting de bal. Tsukerman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsukerman krijgt een gele kaart. Hluštík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rarok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falce rent richting de bal. Falce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Latoszek is nu in balbezit. Karacabey onderschept slim de pass. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Järvimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - Psy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 50%, Psy 50%.
PINK FLOYD & YES - Psy 1:2

48e minuut.
Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik passt de bal zonder na te denken. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chaberek onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didebulidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hynšt heeft problemen om de bal te vangen. Hynšt geeft een lange en hoge pass. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Didebulidze geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Rarok begaat een overtreding. Baraniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tsukerman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Khouribgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt onderschept slim de pass. Hynšt geeft een lange en hoge pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Khouribgi is nu in balbezit. Hynšt onderschept slim de pass. Belyaev begaat een overtreding. Belyaev krijgt een gele kaart. Hynšt raakt geblesseerd tijdens het duel. Hynšt met een snel genomen vrije trap. Rarok kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Karacabey onderschept slim de pass. Karacabey geeft de bal voor. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätz onderschept slim de pass. Rätz passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hynšt heeft problemen om de bal te vangen. Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Didebulidze passt de bal met de wreef. Popa rent richting de bal. Popa speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 63%, Psy 37%.
PINK FLOYD & YES - Psy 1:2
Psy