Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Illuminati Team
5-3-2_hold Tactiek Z buta wjeżdża
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 67.8
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Lehtivuori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostowski. Lehtivuori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratajczak met een snel genomen vrije trap. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft een hoge lob. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Duanes geeft een lange en hoge pass. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajek begaat een overtreding. Bajek krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gopan rent richting de bal. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan draait met de bal, schiet en ... Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Niciński probeert naar een medespeler te passen. Lehtivuori heeft problemen om de bal te vangen. Frakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frakiewicz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Stan rent richting de bal. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Illuminati Team 1:0

20e minuut.
Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Stan is nu in balbezit. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lehtivuori passt de bal met de wreef. Daar is bin Ismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ismail passt de bal in één keer door. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud schiet op doel. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Niciński rent richting de bal. Niciński met een sublieme pass. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niciński met de inworp. Lehtivuori is nu in balbezit. Lehtivuori passt de bal zonder na te denken. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bajek is nu in balbezit. Stan verovert de bal door een tackle van achteren. Stan probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 53%, Illuminati Team 47%.
Gdyńska Arka - Illuminati Team 1:0

46e minuut.
Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski begaat een overtreding. Szczodrowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Inworp. Ciuciła komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gopan onderschept slim de pass. Burkhardt is nu in balbezit. Ciuciła onderschept slim de pass. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burkhardt de bal. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Serwach kopt de bal weg. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes maakt een afschuwelijke overtreding. Duanes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 50%, Illuminati Team 50%.
Gdyńska Arka - Illuminati Team 1:0