Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Victoria B
Go-go Tactiek mus
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 67.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dařílek rent richting de bal. Granat verovert de bal door een tackle van achteren. Granat geeft een hoge lob. Parpan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

4e minuut.
Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu geeft de bal voor. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. Verdonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Parpan probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda schiet op doel. Verdonk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ballı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhenyu met een snelle inworp. van Gogh geeft de bal voor. Parpan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Victoria B 1:0

25e minuut.
Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa passt de bal in één keer door. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas geeft een hoge lob. Dařílek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa geeft de bal voor. Bogosavljević probeert de bal met de borst te controleren. Kocur rent richting de bal. Kocur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
van Gogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu probeert naar een medespeler te passen. Parpan is nu in balbezit. Parpan schiet op doel. Verdonk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Bruyn komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Mihăileanu geeft een hoge lob. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Dařílek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 51%, Victoria B 49%.
::: Viking Football Club ::: - Victoria B 1:0

48e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek onderschept slim de pass. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - Victoria B 1:1

71e minuut.
Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dařílek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evtuhov komt het veld opgelopen. Dařílek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Victoria B 1:2

77e minuut.
Bužokas rent richting de bal. Kurpiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda is nu in balbezit. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas geeft de bal voor. Cojocaru bokst de bal weg. Kocur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Carvalhosa met een sublieme pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hudeda passt de bal met de wreef. Zhenyu rent richting de bal. Met opzet legt Leocádio zijn tegenspeler op de grond. Leocádio krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ballı verovert de bal door een tackle van achteren. Ballı passt de bal zonder na te denken. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 63%, Victoria B 37%.
::: Viking Football Club ::: - Victoria B 1:2