Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilki Morskie Zenit Chmielnik
RUFĄdoWIATRU Tactiek IV liga
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
69.2 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Amoreti geeft een hoge lob. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Găină moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Găină schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Talavera kopt de bal weg. Ottaviano heeft problemen om de bal te vangen. Amoreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talavera met de inworp. Esquerdo Rodríguez is nu in balbezit. Esquerdo Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Ngọc springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wspaniały rent richting de bal. Komać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 1:0

35e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Cauli rent richting de bal. Cauli passt de bal zonder na te denken. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap. Frimpong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki geeft een lange en hoge pass. Sárhidai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fabuloso kopt de bal weg. Cauli is nu in balbezit. Cauli passt de bal zonder na te denken. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... Frimpong bokst de bal weg.

38e minuut.
Subeldía met een sublieme pass. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contreras krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Esquerdo Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano geeft een lange en hoge pass. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai draait met de bal, schiet en ... Frimpong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso passt de bal met de wreef. Cauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 45%, Zenit Chmielnik 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 1:1

61e minuut.
Subeldía speelt de bal door. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Komać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak geeft een lange en hoge pass. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... Frimpong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Cauli probeert naar een medespeler te passen. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki geeft een lange en hoge pass. Sárhidai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 1:2

75e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Talavera is nu in balbezit. Talavera geeft een hoge lob. Ngọc kopt de bal weg. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Komać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ineichen rent richting de bal. Ineichen met een sublieme pass. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pytloch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ngọc kopt de bal weg. Subeldía is nu in balbezit. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 2:2

89e minuut.
Ineichen is nu in balbezit. Ineichen geeft een hoge lob. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... Frimpong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 42%, Zenit Chmielnik 58%.
Wilki Morskie - Zenit Chmielnik 2:3