Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpion Gdańsk Ancyki Świder
Scorpio Tactiek All in!
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 64.9
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft de bal voor. Sartirana rent richting de bal. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Ancyki Świder 1:0

10e minuut.
Fulga met de inworp. Újhelyi geeft een hoge lob. Sartirana kopt de bal weg. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel. Malibela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fulga rent richting de bal. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aimoni. Aimoni krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal in één keer door. Aimoni rent richting de bal. Sartirana verovert de bal door een tackle van achteren. Sartirana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Eijkelkamp rent richting de bal. Magrão geeft een lange en hoge pass. Dolamić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sartirana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirana haalt uit met een fantastische trap. Malibela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Ancyki Świder 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 39%, Ancyki Świder 61%.
Skorpion Gdańsk - Ancyki Świder 2:0

53e minuut.
Terzić is nu in balbezit. Wiercioch verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch geeft de bal voor. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Malibela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sartirana is nu in balbezit. Sartirana geeft een hoge lob. Weber verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wiercioch met een sublieme pass. Egyed probeert naar een medespeler te passen. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Ancyki Świder 3:0

73e minuut.
Magrão passt de bal in één keer door. Fulga rent richting de bal. Sartirana rent richting de bal. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Malibela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 39%, Ancyki Świder 61%.
Skorpion Gdańsk - Ancyki Świder 3:0