Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiepski Team FC Halemba 2
bbbmof 2 Tactiek **KSG**
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
68.8 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Fallucco rent richting de bal. Fallucco geeft de bal voor. Cârstoiu kopt de bal weg. Möller rent richting de bal. Möller haalt uit met een fantastische trap. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Arshakyan met een snelle inworp. Gutiérrez Robles rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van von Bruck. von Bruck krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ćumur kopt de bal weg. Kosiński heeft problemen om de bal te vangen. Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn geeft een lange en hoge pass. Möller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn met een sublieme pass. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 1:0

12e minuut.
Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobieski. Kosiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snouck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ćumur probeert naar een medespeler te passen. Hostyn speelt de bal door. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 2:0

18e minuut.
Fallucco onderschept slim de pass. Fallucco geeft de bal voor. Cârstoiu kopt de bal weg. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Schuurmans met de inworp. Rejón met een sublieme pass. Klungelig pakt Schuurmans de bal. Schuurmans geeft een lange en hoge pass. Leonini bokst de bal weg.

25e minuut.
Fallucco met een snelle inworp. Pakizer speelt de bal door. Ćumur verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn speelt de bal door. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 3:0

29e minuut.
Möller passt de bal in één keer door. Fallucco is nu in balbezit. Fallucco speelt de bal door. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap. Madrigal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 4:0

35e minuut.
Rejón verovert de bal door een tackle van achteren. Rejón geeft een hoge lob. Fallucco kopt de bal weg. Möller rent richting de bal. Möller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Möller passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal met de wreef. Fallucco geeft een lange en hoge pass. Cârstoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Madrigal bokst de bal weg. Möller is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 49%, FC Halemba 2 51%.
Kiepski Team - FC Halemba 2 4:0

53e minuut.
Snouck passt de bal in één keer door. von Bruck rent richting de bal. Snouck is nu in balbezit. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks haalt uit met een fantastische trap. Leonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rejón kopt de bal weg. Altaner probeert de bal aan de voet te houden. von Bruck rent richting de bal. Snouck is nu in balbezit. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Leonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Snouck speelt de bal door. Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakizer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pakizer krijgt een gele kaart. Schuurmans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arshakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snouck is nu in balbezit. Snouck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Clemente onderschept slim de pass. Clemente geeft een hoge lob. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 5:0

67e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan onderschept slim de pass. Arshakyan speelt de bal door. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. von Bruck rent richting de bal. von Bruck haalt uit met een fantastische trap. Leonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Altaner geeft de bal voor. Buitenspel voor Möller. Goede buitenspelval van de verdediging. Ćeha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck schiet op doel. Leonini bokst de bal weg.

75e minuut.
Rejón rent richting de bal. Snouck verovert de bal door een tackle van achteren. Snouck met een sublieme pass. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck schiet op doel. Leonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
von Bruck is nu in balbezit. Clemente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. von Bruck raakt geblesseerd tijdens het duel. Arshakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leonini bokst de bal weg.

80e minuut.
Pakizer passt de bal met de wreef. Fallucco is nu in balbezit. Fallucco passt de bal zonder na te denken. Möller rent richting de bal. Möller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
von Bruck kopt de bal weg. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck verovert de bal door een tackle van achteren. Snouck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ćumur probeert naar een medespeler te passen. Kosiński rent richting de bal. Kosiński passt de bal zonder na te denken. von Bruck rent richting de bal. von Bruck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Punkeri probeert naar een medespeler te passen. Dicks rent richting de bal. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck haalt uit met een fantastische trap. Leonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - FC Halemba 2 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 68%, FC Halemba 2 32%.
Kiepski Team - FC Halemba 2 5:1