Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Halemba 2 Cyga Unia Oświęcim
**KSG** Tactiek cyga mid
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65.1 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


18e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński onderschept slim de pass. Kosiński met een sublieme pass. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Schuurmans kopt de bal weg. Altobello rent richting de bal. Dicks onderschept slim de pass. Dicks geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Snouck is nu in balbezit. Lo-Wang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Snouck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Snouck neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan passt de bal met de wreef. Snouck is nu in balbezit. Snouck schiet op doel. Panhölzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arshakyan speelt de bal door. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tuấn Thành kopt de bal weg. Tanyeli rent richting de bal. Dicks begaat een overtreding. Dicks krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Madrigal met een harde bal richting middenveld. Ćumur heeft problemen om de bal te vangen. Carve is nu in balbezit. Carve geeft een lange en hoge pass. Tanyeli krijgt zijn hoofd ertegen. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Schuurmans geeft een lange en hoge pass. von Bruck rent richting de bal. Guglia onderschept slim de pass. Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Dicks haalt uit met een fantastische trap. Panhölzl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 40%, Cyga Unia Oświęcim 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Halemba 2 - Cyga Unia Oświęcim 0:0

51e minuut.
Ćeha kan de bal niet met de borst controleren. Tuấn Thành rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carve zal de hoekschop nemen. Tuấn Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guglia probeert de bal met de borst te controleren. Higuera is nu in balbezit. Ćumur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higuera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Higuera kan niet meer verder spelen. Zagorodnîi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ćeha passt de bal met de wreef. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Dicks is nu in balbezit. Dicks schiet op doel. Panhölzl bokst de bal weg. Snouck krijgt zijn hoofd ertegen. Panhölzl bokst de bal weg.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aparicio komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Arshakyan met een sublieme pass. Cassinari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanyeli. Tanyeli krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal zonder na te denken. von Bruck is nu in balbezit. von Bruck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - Cyga Unia Oświęcim 1:0

85e minuut.
Schuurmans passt de bal zonder na te denken. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks schiet op doel. Panhölzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - Cyga Unia Oświęcim 2:0

88e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Cassinari is nu in balbezit. Tuấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Thành schiet op doel. Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - Cyga Unia Oświęcim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 51%, Cyga Unia Oświęcim 49%.
FC Halemba 2 - Cyga Unia Oświęcim 2:1