Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiepski Team Ancyki Świder
bbbmdef 2 Tactiek All in!
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


6e minuut.
Bolić met een sublieme pass. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić passt de bal zonder na te denken. Eijkelkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkelkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rejón probeert naar een medespeler te passen. Fallucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fuertes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fuertes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Jan passt de bal zonder na te denken. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sobieski zijn tegenspeler op de grond. Sobieski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Terzić raakt geblesseerd tijdens het duel. Terzić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dolamić is nu in balbezit. Rejón verovert de bal door een tackle van achteren. Rejón geeft een lange en hoge pass. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hostyn kopt de bal weg. Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Möller rent richting de bal. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap. Malibela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hostyn rent richting de bal. Hostyn geeft een lange en hoge pass. Fallucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallucco geeft een lange en hoge pass. Möller maakt een snoekduik en kopt de bal. Malibela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Fagundo onderschept slim de pass. Fagundo speelt de bal door. Jan probeert naar een medespeler te passen. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 55%, Ancyki Świder 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiepski Team - Ancyki Świder 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolić met de inworp. Dolamić is nu in balbezit. Dolamić geeft een lange en hoge pass. Eijkelkamp maakt een snoekduik en kopt de bal. Leonini bokst de bal weg. Terzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - Ancyki Świder 0:1

64e minuut.
Eijkelkamp is nu in balbezit. Eijkelkamp passt de bal met de wreef. Dolamić is nu in balbezit. Dolamić geeft de bal voor. Terzić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Altaner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolamić met de inworp. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fallucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallucco geeft een lange en hoge pass. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu onderschept slim de pass. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ... Malibela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aimoni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiepski Team - Ancyki Świder 1:1

88e minuut.
Dolamić passt de bal met de wreef. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan geeft een hoge lob. Terzić is nu in balbezit. Terzić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 60%, Ancyki Świder 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiepski Team - Ancyki Świder 1:1