Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancyki Świder Kiepski Team
All in! Tactiek bbbmdef 2
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
64.1 gemiddelde waardering 64
solid Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Jan passt de bal in één keer door. Bolić is nu in balbezit. Bolić passt de bal zonder na te denken. Eijkelkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkelkamp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Kiepski Team 1:0

4e minuut.
Clemente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Della komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Altaner de bal onder controle te krijgen. Bolić is nu in balbezit. Bolić geeft de bal voor. Pieczara springt en kopt de bal. Leonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Eijkelkamp kopt de bal weg. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón passt de bal zonder na te denken. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cârstoiu kopt de bal weg. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aimoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cârstoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cârstoiu neemt zijn aanloop. Malibela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 40%, Kiepski Team 60%.
Ancyki Świder - Kiepski Team 1:0

49e minuut.
Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieski begaat een overtreding. Bolić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eijkelkamp is nu in balbezit. Eijkelkamp haalt uit met een fantastische trap. Leonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Tasić met een sublieme pass. Fallucco rent richting de bal. Fallucco passt de bal met de wreef. Möller rent richting de bal. Möller draait met de bal, schiet en ... Malibela bokst de bal weg. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Altaner probeert naar een medespeler te passen. Della rent richting de bal. Della geeft een hoge lob. Möller rent richting de bal. Möller draait met de bal, schiet en ... Malibela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Eijkelkamp speelt de bal door. Bolić rent richting de bal. Bolić passt de bal met de wreef. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Kiepski Team 2:0

88e minuut.
Dolamić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jan rent richting de bal. Jan geeft een lange en hoge pass. Pieczara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Kiepski Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 27%, Kiepski Team 73%.
Ancyki Świder - Kiepski Team 3:0