Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyga Unia Oświęcim Ancyki Świder
cyga mid Tactiek All in!
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
67.3 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten solid
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành schiet op doel. Malibela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 1:0

8e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Ribeiro probeert de bal aan de voet te houden. Carve bereikt de bal nog maar net als eerste. Carve geeft een hoge lob. Tuấn Thành krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aimoni onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jan probeert naar een medespeler te passen. Bolić rent richting de bal. Bolić passt de bal zonder na te denken. Eijkelkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkelkamp draait met de bal, schiet en ... Panhölzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 2:0

41e minuut.
Daar is Jan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică geeft een hoge lob. Tanyeli is nu in balbezit. Tanyeli schiet op doel. Malibela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Fagundo geeft een lange en hoge pass. Carve rent richting de bal. Carve geeft een hoge lob. Tanyeli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 3:0

45e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... Malibela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 49%, Ancyki Świder 51%.
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 4:0

54e minuut.
Tanyeli rent richting de bal. Tuấn Thành is nu in balbezit. Aimoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carve neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eijkelkamp stond buitenspel. Guglia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arroyo rent richting de bal. Tuấn Thành onderschept slim de pass. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carve probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Thành rent richting de bal. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 5:0

66e minuut.
Jan rent richting de bal. Terzić rent richting de bal. Terzić met een sublieme pass. Eijkelkamp rent richting de bal. Eijkelkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul geeft een lange en hoge pass. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. Malibela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 6:0

74e minuut.
Higuera geeft een hoge lob. Tanyeli kopt de bal weg. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành haalt uit met een fantastische trap. Malibela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 7:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Higuera met de inworp. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft een hoge lob. Aimoni verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eijkelkamp rent richting de bal. Guglia verovert de bal door een tackle van achteren. Guglia geeft de bal voor. Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli draait met de bal, schiet en ... Malibela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ribeiro met een snelle inworp. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes geeft de bal voor. Terzić rent richting de bal. Terzić haalt uit met een fantastische trap. Panhölzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terzić is nu in balbezit. Terzić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 7:1

88e minuut.
Aimoni geeft de bal voor. Bolić rent richting de bal. Bolić passt de bal zonder na te denken. Eijkelkamp is nu in balbezit. Eijkelkamp schiet op doel. Panhölzl bokst de bal weg.

90e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paul neemt de hoekschop. Tuấn Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 48%, Ancyki Świder 52%.
Cyga Unia Oświęcim - Ancyki Świder 7:1