Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilki Morskie FC Halemba 2
WÓZalboPRZEWÓZ Tactiek **KSG**
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.9 gemiddelde waardering 66.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Schuurmans passt de bal met de wreef. von Bruck rent richting de bal. Pytloch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pytloch krijgt een gele kaart. von Bruck raakt geblesseerd tijdens het duel. von Bruck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Frimpong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin passt de bal in één keer door. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Madrigal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Solanilla is nu in balbezit. Xəqani rent richting de bal. Ćumur verovert de bal door een tackle van achteren. Ćumur geeft een hoge lob. Esquerdo Rodríguez met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 1:0

16e minuut.
Solanilla probeert naar een medespeler te passen. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani passt de bal met de wreef. Brügger is nu in balbezit. Brügger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Schuurmans kopt de bal weg. de Araújo rent richting de bal. von Bruck is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dicks zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talavera rent richting de bal. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 1:1

24e minuut.
Ćumur neemt vlug de vrije trap. Kosiński rent richting de bal. Kosiński geeft de bal voor. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Subeldía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquerdo Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały schiet op doel. Madrigal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Subeldía probeert naar een medespeler te passen. Esquerdo Rodríguez rent richting de bal. Esquerdo Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Brügger rent richting de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kosiński geeft een hoge lob. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera passt de bal in één keer door. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Frimpong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans met een sublieme pass. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks geeft een lange en hoge pass. de Araújo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Subeldía geeft de bal voor. Wspaniały bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger rent richting de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 2:1

42e minuut.
bin Mahayudin geeft de bal voor. Brügger is nu in balbezit. Ćeha begaat een overtreding. Ćeha krijgt een gele kaart. Brügger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wspaniały neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dicks kopt de bal weg. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans passt de bal in één keer door. von Bruck is nu in balbezit. von Bruck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 41%, FC Halemba 2 59%.
Wilki Morskie - FC Halemba 2 2:1

52e minuut.
Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. de Araújo is nu in balbezit. Dicks rent richting de bal. Dicks haalt uit met een fantastische trap. Frimpong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 2:2

54e minuut.
Subeldía rent richting de bal. Subeldía passt de bal zonder na te denken. Esquerdo Rodríguez is nu in balbezit. Esquerdo Rodríguez geeft de bal voor. Brügger springt en kopt de bal. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch geeft een hoge lob. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani geeft een hoge lob. Wspaniały springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 3:2

58e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Brügger is nu in balbezit. Brügger schiet op doel. Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 4:2

61e minuut.
Punkeri geeft een lange en hoge pass. Găină onderschept slim de pass. von Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bruck draait met de bal, schiet en ... Frimpong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 4:3

67e minuut.
Daar is Pytloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytloch geeft de bal voor. Xəqani is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xəqani neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brügger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 5:3

74e minuut.
Ćeha onderschept slim de pass. Ćeha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talavera de bal. de Araújo rent richting de bal. de Araújo schiet op doel. Frimpong bokst de bal weg.

79e minuut.
bin Mahayudin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Subeldía de bal. Subeldía passt de bal met de wreef. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esquerdo Rodríguez rent richting de bal. Esquerdo Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Brügger is nu in balbezit. Brügger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esquerdo Rodríguez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 6:3

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Madrigal niet meer kan verder spelen. Bucur komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ćumur passt de bal zonder na te denken. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński speelt de bal door. von Bruck is nu in balbezit. von Bruck draait met de bal, schiet en ... Frimpong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - FC Halemba 2 6:4

87e minuut.
Punkeri met een sublieme pass. Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera begaat een overtreding. Talavera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 44%, FC Halemba 2 56%.
Wilki Morskie - FC Halemba 2 6:4