Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 MKS Mokotów Warszawa
bezpieczna Tactiek cin new
55% Balbezit 45%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Collewaert probeert naar een medespeler te passen. Nikosyan kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:1

4e minuut.
Misol is nu in balbezit. Nikosyan speelt de bal door. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba schiet op doel. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:2

6e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Nikosyan heeft problemen om de bal te vangen. Nikosyan speelt de bal door. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... Paal! Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Misol de bal onder controle te krijgen. Stelmach kopt de bal weg. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:3

10e minuut.
Engelund geeft een lange en hoge pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:4

12e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garaba de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ... Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:5

13e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Pelić speelt de bal door. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:6

15e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba passt de bal zonder na te denken. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:7

17e minuut.
Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan passt de bal in één keer door. Daar is Garaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:8

18e minuut.
Patrikyan geeft de bal voor. Inworp. Zawisza met een snelle inworp. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawisza neemt de hoekschop. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sereno met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba met een sublieme pass. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:9

21e minuut.
Sereno probeert naar een medespeler te passen. Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza met een sublieme pass. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:10

23e minuut.
Misol met een sublieme pass. Dziarczyński probeert naar een medespeler te passen. Nikosyan met een sublieme pass. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:11

26e minuut.
Dziarczyński met een sublieme pass. Zawisza rent richting de bal. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:12

28e minuut.
Collewaert speelt de bal door. Pelić kopt de bal weg. Klungelig pakt Misol de bal. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawisza neemt de hoekschop. Misol krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dziarczyński kopt de bal weg. Misol rent richting de bal. Misol passt de bal in één keer door. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:13

31e minuut.
Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:14

32e minuut.
Cassetto probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zawisza met de inworp. Misol is nu in balbezit. Misol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Misol speelt de bal door. Nikosyan speelt de bal door. Zawisza met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Engelund is nu in balbezit. Engelund speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lascelles rent richting de bal. Lascelles met een sublieme pass. Misol rent richting de bal. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nikosyan onderschept slim de pass. Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:15

38e minuut.
Collewaert speelt de bal door. Nikosyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Garaba de bal. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nikosyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Misol de bal. Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:16

41e minuut.
Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:17

43e minuut.
Pelić probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:18

45e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 94%, MKS Mokotów Warszawa 6%.
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:19

46e minuut.
Misol met een sublieme pass. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikosyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:20

50e minuut.
Dziarczyński passt de bal in één keer door. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal met de wreef. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. Collewaert bokst de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:21

51e minuut.
Cassetto passt de bal zonder na te denken. Inworp. Zawisza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelić met een sublieme pass. Garaba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:22

53e minuut.
Dziarczyński speelt de bal door. Garaba speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:23

55e minuut.
Sereno kopt de bal weg. Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:24

58e minuut.
Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba passt de bal in één keer door. Misol heeft problemen om de bal te vangen. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:25

59e minuut.
Pelić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal met de wreef. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:26

62e minuut.
Cassetto probeert de bal aan de voet te houden. Zawisza speelt de bal door. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:27

63e minuut.
De Piero met een sublieme pass. Pólvora heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Nikosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garaba geeft een hoge lob. Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:28

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawisza neemt de hoekschop. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol haalt uit met een fantastische trap. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:29

65e minuut.
Chiran met een sublieme pass. Cassetto speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawisza zal de hoekschop nemen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:30

66e minuut.
Klungelig pakt van Lent de bal. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza met een sublieme pass. Misol heeft problemen om de bal te vangen. Misol schiet op doel. Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:31

68e minuut.
Na een snelle pass probeert van Lent de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawisza neemt de hoekschop. Misol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:32

69e minuut.
Pelić met de inworp. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Daar is Misol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:33

69e minuut.
van Lent speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikosyan zal de hoekschop nemen. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Misol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:34

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawisza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:35

71e minuut.
Na een snelle pass probeert De Piero de bal onder controle te krijgen. Kraav speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:36

73e minuut.
van Lent passt de bal met de wreef. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Pólvora is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikosyan neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Misol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:37

75e minuut.
Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Dziarczyński met een sublieme pass. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kraav verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:38

78e minuut.
Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Garaba met een sublieme pass. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:39

81e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pelić probeert de bal met de borst te controleren. Pelić probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:40

84e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. Misol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:41

85e minuut.
Nikosyan speelt de bal door. Klungelig pakt Misol de bal. Misol speelt de bal door. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:42

89e minuut.
Misol passt de bal met de wreef. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński passt de bal met de wreef. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:43

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński speelt de bal door. Garaba geeft de bal voor. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:44

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 97%, MKS Mokotów Warszawa 3%.
Arsenal_86 - MKS Mokotów Warszawa 0:44