Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lucim Victoria Kobylany
15s3s11 Tactiek na 2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı speelt de bal door. Medda speelt de bal door. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Met opzet legt Lauaki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lauaki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lauaki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Battello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met de inworp. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel. Paal! Chunjiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kunduracı de bal onder controle te krijgen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft een hoge lob. Gulbrandsen springt en kopt de bal. Chunjiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 2:0

24e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Vujinović rent richting de bal. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Ubińa krijgt zijn hoofd ertegen. Piţurcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiano met een snelle inworp. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac passt de bal in één keer door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Léster Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Chunjiang probeert wanhopig de bal te grijpen. Kunduracı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuhlfauth komt het veld opgelopen. Plakias met de inworp. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal met de wreef. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 40%, Victoria Kobylany 60%.
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 4:0

54e minuut.
Medda is nu in balbezit. Medda met een sublieme pass. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Léster Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 5:0

63e minuut.
Galiano passt de bal met de wreef. Zawiejski geeft een hoge lob. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Stuhlfauth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 6:0

77e minuut.
Daar is Gulbrandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battello speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel geeft een hoge lob. Gulbrandsen rent richting de bal. Stuhlfauth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 7:0

81e minuut.
Zawiejski speelt de bal door. Precel probeert naar een medespeler te passen. Fajardo speelt de bal door. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Precel met een sublieme pass. Medda probeert naar een medespeler te passen. Fajardo speelt de bal door. Medda is nu in balbezit. Medda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 8:0

89e minuut.
Medda geeft de bal voor. Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gulbrandsen de bal. Gulbrandsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 27%, Victoria Kobylany 73%.
Victoria Lucim - Victoria Kobylany 8:0