Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq FC ABRAMOWICE
lvp Tactiek 3 napadów
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.5 gemiddelde waardering 69.4
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Golub`ev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucke de bal. Lucke probeert naar een medespeler te passen. Portel rent richting de bal. Portel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Süleymanoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schauwaers komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pirzer met een sublieme pass. Prados rent richting de bal. Prados probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Lucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke geeft een lange en hoge pass. Moral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hnát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Küchlin is nu in balbezit. Küchlin passt de bal in één keer door. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft de bal voor. Portel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bošnjak met een sublieme pass. Hnát is nu in balbezit. Hnát schiet op doel. Gersman bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Moral de bal. Moral geeft een lange en hoge pass. Inworp. Küchlin met de inworp. Kamilov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. Morgese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 46%, FC ABRAMOWICE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benq - FC ABRAMOWICE 0:0

47e minuut.
Küchlin heeft problemen om de bal te vangen. Küchlin passt de bal zonder na te denken. Kamilov is nu in balbezit. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Portel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Plachý geeft een hoge lob. Morgese kopt de bal weg. Prados geeft de bal voor. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ... Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Schauwaers kopt de bal weg. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados passt de bal met de wreef. Hnát rent richting de bal. Hnát haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Küchlin probeert naar een medespeler te passen. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamilov geeft een hoge lob. Portel is nu in balbezit. Portel haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moral passt de bal met de wreef. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers probeert naar een medespeler te passen. Hnát rent richting de bal. Hnát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schauwaers zal de hoekschop nemen. O`Neil maakt een snoekduik en kopt de bal. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - FC ABRAMOWICE 0:1

82e minuut.
Schauwaers met een sublieme pass. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Karineem begaat een overtreding. Karineem krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal met de wreef. Marshall speelt de bal door. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Portel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 47%, FC ABRAMOWICE 53%.
Benq - FC ABRAMOWICE 0:1