Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Pakoma Paka Jabłoniaka
5-3-2 wing Tactiek moja 532 2defmid
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 64.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiekierski is nu in balbezit. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bonifazi passt de bal zonder na te denken. Stoico rent richting de bal. Stoico geeft de bal voor. Bonifazi rent richting de bal. Erdemoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rogacz geeft een hoge lob. Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijó speelt de bal door. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ... Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Galambos speelt de bal door. Feijó kopt de bal weg. Czapski rent richting de bal. Czapski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Paka Jabłoniaka 0:1

25e minuut.
Rogacz kopt de bal weg. Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman passt de bal met de wreef. Rogacz rent richting de bal. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Galambos bokst de bal weg.

44e minuut.
Fachica rent richting de bal. Fachica geeft een lange en hoge pass. Rottman kopt de bal weg. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 55%, Paka Jabłoniaka 45%.
CWKS Pakoma - Paka Jabłoniaka 0:1

51e minuut.
Bonifazi rent richting de bal. Roda onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stoico zal de hoekschop nemen. Bonifazi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Blajinu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koutsioubas komt het veld opgelopen. Paspallis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rottman probeert naar een medespeler te passen. Rogacz is nu in balbezit. Biggioggero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rogacz neemt zijn aanloop. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hathazari verovert de bal door een tackle van achteren. Fachica is nu in balbezit. Fachica passt de bal in één keer door. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski draait met de bal, schiet en ... Galambos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Czapski stond buitenspel. Starzewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çatkıç komt het veld opgelopen. Sumarjono komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Feijó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feijó geeft een hoge lob. Paspallis probeert de bal aan de voet te houden. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ağayarzadə kopt de bal weg. Sumarjono heeft problemen om de bal te vangen. Córdova speelt de bal door. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biesiekierski met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Pakoma - Paka Jabłoniaka 1:1

81e minuut.
Klungelig pakt Córdova de bal. Stoico is nu in balbezit. Biesiekierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biesiekierski krijgt een gele kaart. Stoico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stoico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonifazi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Paka Jabłoniaka 2:1

82e minuut.
Starzewski met een sublieme pass. Rogacz rent richting de bal. Córdova begaat een overtreding. Córdova krijgt een gele kaart. Rogacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rogacz kan niet meer verder spelen.

88e minuut.
Starzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Starzewski geeft een hoge lob. Sumarjono kopt de bal weg. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 51%, Paka Jabłoniaka 49%.
CWKS Pakoma - Paka Jabłoniaka 2:1