Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka CWKS Pakoma
moja 532 Tactiek 5-2-3 lb (Sr)
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Starzewski geeft een hoge lob. Biggioggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggioggero passt de bal in één keer door. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal met de wreef. Thái Toàn met een sublieme pass. Rottman probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 1:0

9e minuut.
Díaz Fernández controleert de bal met de borst. Rogacz is nu in balbezit. Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 2:0

15e minuut.
Rottman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rogacz de bal. Arca Vázquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogacz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Thái Toàn passt de bal zonder na te denken. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz schiet op doel. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 3:0

27e minuut.
Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ruiz Brenes de bal onder controle te krijgen. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro bokst de bal weg. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 4:0

27e minuut.
Gamla speelt de bal door. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz begaat een overtreding. Rogacz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Köybaşı met een sublieme pass. Thái Toàn is nu in balbezit. Thái Toàn met een sublieme pass. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Çatkıç met een sublieme pass. Rogacz heeft problemen om de bal te vangen. Vivas is nu in balbezit. Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Thái Toàn met een snelle inworp. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono geeft een hoge lob. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Çatkıç rent richting de bal. Biggioggero is nu in balbezit. Çatkıç begaat een overtreding. Çatkıç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 40%, CWKS Pakoma 60%.
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 4:0

47e minuut.
Rogacz krijgt zijn hoofd ertegen. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vivas onderschept slim de pass. Rottman geeft een lange en hoge pass. Rogacz springt en kopt de bal. Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Çatkıç geeft een hoge lob. Rogacz rent richting de bal. Rogacz passt de bal zonder na te denken. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Çatkıç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 5:0

54e minuut.
Daar is Rogacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivas rent richting de bal. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 6:0

57e minuut.
Thái Toàn geeft een hoge lob. Biggioggero kopt de bal weg. Thái Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Çatkıç springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kontodimos speelt de bal door. Sumarjono kopt de bal weg. Thái Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Çatkıç krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 7:0

69e minuut.
Rəsulzadə kopt de bal weg. Ağayarzadə speelt de bal door. Thái Toàn is nu in balbezit. Rogacz rent richting de bal. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

72e minuut.
Inworp. Gielnik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sumarjono heeft problemen om de bal te vangen. Sumarjono geeft een hoge lob. Rogacz rent richting de bal. Rogacz schiet op doel. Vuoripuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 8:0

75e minuut.
Płosczuk komt het veld opgelopen. Pszczołowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Thái Toàn is nu in balbezit. Thái Toàn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Vivas de bal. Rogacz rent richting de bal. Biggioggero speelt de bal door. Gielnik rent richting de bal. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gielnik kopt de bal weg. Rottman is nu in balbezit. Rottman geeft de bal voor. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 33%, CWKS Pakoma 67%.
Paka Jabłoniaka - CWKS Pakoma 8:0