Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitkapela FC ASRIM Iskrzynia
5-s3s Tactiek kazio
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 72.3
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Cuaresma passt de bal zonder na te denken. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum passt de bal met de wreef. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal in één keer door. Flick rent richting de bal. Flick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Azat passt de bal in één keer door. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Someşan zijn tegenspeler op de grond. Someşan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft de bal voor. Cuaresma maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

30e minuut.
Whittaker passt de bal met de wreef. Solomon rent richting de bal. Barmby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barmby krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Darmanović met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal in één keer door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 58%, ASRIM Iskrzynia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitkapela FC - ASRIM Iskrzynia 0:0

46e minuut.
Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum passt de bal zonder na te denken. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flick raakt geblesseerd tijdens het duel. Barmby zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koreš krijgt zijn hoofd ertegen. Isai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - ASRIM Iskrzynia 0:1

85e minuut.
Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koreš krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Dannebaum probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitkapela FC - ASRIM Iskrzynia 0:2

90e minuut.
Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa onderschept slim de pass. Kapa passt de bal zonder na te denken. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitkapela FC 56%, ASRIM Iskrzynia 44%.
Pitkapela FC - ASRIM Iskrzynia 0:2