Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Pitkapela FC
kazio Tactiek 5-s3s
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
70.3 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten good
formidable Passen solid
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Ragnarsson passt de bal met de wreef. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Góra is nu in balbezit. Góra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Pitkapela FC 1:0

6e minuut.
Omek geeft de bal voor. Martínez is nu in balbezit. Flick begaat een overtreding. Flick krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon passt de bal met de wreef. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Solomon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zahid komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ragnarsson onderschept slim de pass. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Góra rent richting de bal. Góra schiet op doel. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Pitkapela FC 2:0

30e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker geeft de bal voor. Góra is nu in balbezit. Góra schiet op doel. Urbaneja Achelpohl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Pitkapela FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 46%, Pitkapela FC 54%.
ASRIM Iskrzynia - Pitkapela FC 3:0

52e minuut.
Azat passt de bal met de wreef. Flick is nu in balbezit. Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martínez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martínez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Góra controleert de bal met de borst. Azat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góra raakt geblesseerd tijdens het duel. Whittaker wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Casco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kapa de bal. Casco rent richting de bal. Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek speelt de bal door. Klungelig pakt Radulov de bal. Radulov geeft een hoge lob. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

90e minuut.
Kapa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padavona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 34%, Pitkapela FC 66%.
ASRIM Iskrzynia - Pitkapela FC 3:0