Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Prosna Kalisz Benq
541v1111 Tactiek lvp
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.8 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Opplinger passt de bal zonder na te denken. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pekşeker probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küchlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubois geeft de bal voor. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lucke geeft de bal voor. Fatsch is nu in balbezit. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szydłowski rent richting de bal. Bật Hiếu is nu in balbezit. Szydłowski rent richting de bal. Szydłowski haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - Benq 1:0

29e minuut.
Mańk speelt de bal door. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe speelt de bal door. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gersman bokst de bal weg.

38e minuut.
Pekşeker probeert naar een medespeler te passen. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek geeft een hoge lob. Lucke speelt de bal door. Smith geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Küchlin geeft de bal voor. Skubiszyński is nu in balbezit. Portel onderschept slim de pass. Portel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Prosna Kalisz - Benq 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 52%, Benq 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Prosna Kalisz - Benq 1:1

52e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger passt de bal zonder na te denken. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe geeft een hoge lob. Bật Hiếu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lubatti met de inworp. Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Küchlin zijn tegenspeler op de grond. Küchlin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Erpençe probeert de bal aan de voet te houden. Erpençe passt de bal met de wreef. Mańk met een sublieme pass. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski draait met de bal, schiet en ... Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lubatti passt de bal zonder na te denken. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe geeft de bal voor. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - Benq 2:1

73e minuut.
Mańk verovert de bal door een tackle van achteren. Mańk geeft een hoge lob. Lucke probeert de bal met de borst te controleren. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Golub`ev passt de bal in één keer door. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kamilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamilov geeft een hoge lob. Portel krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lubatti met de inworp. Opplinger speelt de bal door. Mańk geeft een hoge lob. Bật Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 44%, Benq 56%.
KKS Prosna Kalisz - Benq 2:1