Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq KKS Prosna Kalisz
lvp Tactiek 541v.2
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 69.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


3e minuut.
Bật Hiếu onderschept slim de pass. Morgese met een sublieme pass. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe geeft de bal voor. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kamilov is nu in balbezit. Daar is Kamilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamilov zal de hoekschop nemen. Portel springt en kopt de bal. Lucasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Opplinger geeft de bal voor. Smith probeert de bal met de borst te controleren. Bật Hiếu onderschept slim de pass. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Opplinger met de inworp. Erpençe met een sublieme pass. Mańk is nu in balbezit. Mańk geeft de bal voor. Bật Hiếu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mańk is nu in balbezit. Mańk passt de bal met de wreef. Clavero is nu in balbezit. Clavero geeft de bal voor. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger passt de bal met de wreef. Daar is Clavero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Golub`ev passt de bal met de wreef. Mańk probeert naar een medespeler te passen. Clavero is nu in balbezit. Clavero geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Clavero bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero geeft de bal voor. Marshall met een sublieme pass. Opplinger geeft de bal voor. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Skubiszyński probeert naar een medespeler te passen. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhnke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruhnke krijgt een gele kaart. Kamilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küchlin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - KKS Prosna Kalisz 1:0

38e minuut.
Opplinger passt de bal met de wreef. Mańk met een sublieme pass. Clavero is nu in balbezit. Clavero geeft een lange en hoge pass. Bật Hiếu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benq - KKS Prosna Kalisz 1:1

45e minuut.
Erpençe heeft problemen om de bal te vangen. Erpençe speelt de bal door. Opplinger geeft een hoge lob. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - KKS Prosna Kalisz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 72%, KKS Prosna Kalisz 28%.
Benq - KKS Prosna Kalisz 1:2

55e minuut.
Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamilov passt de bal met de wreef. Küchlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin geeft een hoge lob. Portel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benq - KKS Prosna Kalisz 2:2

57e minuut.
Clavero kopt de bal weg. Klungelig pakt Morgese de bal. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - KKS Prosna Kalisz 2:3

59e minuut.
Küchlin is nu in balbezit. Küchlin passt de bal in één keer door. Kamilov is nu in balbezit. Kamilov geeft een hoge lob. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Clavero is nu in balbezit. Clavero geeft een lange en hoge pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Clavero is nu in balbezit. Clavero passt de bal zonder na te denken. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Fatsch probeert de bal aan de voet te houden. Gersman bokst de bal weg.

88e minuut.
Clavero bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero probeert naar een medespeler te passen. Morgese verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clavero neemt de hoekschop. Gersman bokst de bal weg. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 59%, KKS Prosna Kalisz 41%.
Benq - KKS Prosna Kalisz 2:3