Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacoste Poznań FC ABRAMOWICE
robert bok 5 Tactiek A+R
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Castro met een sublieme pass. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Guohui rent richting de bal. Nepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nepp passt de bal met de wreef. Hnát is nu in balbezit. Hnát schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Hnát is nu in balbezit. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu geeft de bal voor. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Süleymanoğlu met een snelle inworp. Guohui met een sublieme pass. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baciu geeft een lange en hoge pass. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Hnát springt en kopt de bal. Jeleń onderschept slim de pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 0:1

32e minuut.
Smolík met een sublieme pass. Ralls is nu in balbezit. Ralls passt de bal zonder na te denken. Ciurba geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 0:2

36e minuut.
Guohui rent richting de bal. Guohui geeft een hoge lob. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 0:3

37e minuut.
Cserhalmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velghe komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Smolík met een sublieme pass. Ciurba rent richting de bal. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro draait met de bal, schiet en ... Bošnjak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 57%, FC ABRAMOWICE 43%.
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 0:3

50e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Guohui is nu in balbezit. Guohui passt de bal in één keer door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Ślepecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süleymanoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hnát springt en kopt de bal. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Klemczyk de bal. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Ciurba passt de bal in één keer door. Smolík geeft een lange en hoge pass. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 1:3

71e minuut.
Ralls met de inworp. Süleymanoğlu rent richting de bal. Smolík begaat een overtreding. Smolík krijgt een gele kaart. Süleymanoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hnát maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tekelenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft de bal voor. Süleymanoğlu kopt de bal weg. Hnát rent richting de bal. Hnát schiet op doel. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pirzer passt de bal zonder na te denken. Süleymanoğlu rent richting de bal. Inworp. Süleymanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guohui geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Tekelenburg speelt de bal door. Guohui rent richting de bal. Nepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nepp krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Guohui met een sublieme pass. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 1:4

88e minuut.
Ralls met een snelle inworp. Guohui met een sublieme pass. Hnát is nu in balbezit. Hnát draait met de bal, schiet en ... Klemczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 62%, FC ABRAMOWICE 38%.
Lacoste Poznań - FC ABRAMOWICE 1:4