Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABRAMOWICE Lacoste Poznań
A+R Tactiek robert bok 5
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
71.7 gemiddelde waardering 61.8
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. Hnát rent richting de bal. Hnát schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sudrowicz geeft een lange en hoge pass. Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baciu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Prados is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nepp. Prados raakt geblesseerd tijdens het duel. Baciu met een snel genomen vrije trap. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát rent richting de bal. Podpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát onderschept slim de pass. Hnát schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski onderschept slim de pass. Edwikowski speelt de bal door. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Chiş passt de bal zonder na te denken. Ciurba is nu in balbezit. Plachý maakt een afschuwelijke overtreding. Plachý krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Radić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Emczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prados is nu in balbezit. Prados geeft een lange en hoge pass. O`Neil springt en kopt de bal. Polyanskiy bokst de bal weg.

28e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu speelt de bal door. Hnát is nu in balbezit. Hnát draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Podpora de bal. De bal raakt de paal. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pirzer geeft een hoge lob. O`Neil controleert de bal met de borst. Nepp geeft de bal voor. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hnát passt de bal met de wreef. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Prados kopt de bal weg. Klungelig pakt Kębrowski de bal. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 41%, Lacoste Poznań 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ABRAMOWICE - Lacoste Poznań 0:0

48e minuut.
Inworp. Süleymanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prados is nu in balbezit. Prados geeft een lange en hoge pass. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Lacoste Poznań 1:0

55e minuut.
Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Prados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prados speelt de bal door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kębrowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sudrowicz de bal onder controle te krijgen. Süleymanoğlu speelt de bal door. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hnát is nu in balbezit. Patalas rent richting de bal. Hnát onderschept slim de pass. Hnát draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Lacoste Poznań 2:0

77e minuut.
Smolík onderschept slim de pass. Smolík geeft de bal voor. Klungelig pakt Moral de bal. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süleymanoğlu met de inworp. Prados speelt de bal door. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Lacoste Poznań 3:0

88e minuut.
Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciurba neemt de hoekschop. Hudcovský krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 38%, Lacoste Poznań 62%.
FC ABRAMOWICE - Lacoste Poznań 3:0