Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Paka Jabłoniaka
kazio Tactiek moja 532
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
73.3 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten solide
uitmuntend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal met de wreef. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Köybaşı kopt de bal weg. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dannebaum geeft een hoge lob. Kontodimos speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft de bal voor. Solomon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Whittaker met een sublieme pass. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Cuaresma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum passt de bal in één keer door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez met een sublieme pass. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel. Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Paka Jabłoniaka 1:0

34e minuut.
Roda geeft een hoge lob. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Biesiekierski kopt de bal weg. Köybaşı rent richting de bal. Cuaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac geeft de bal voor. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Paka Jabłoniaka 2:0

38e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez passt de bal met de wreef. Roda verovert de bal door een tackle van achteren. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cuaresma springt en kopt de bal. Klungelig pakt Köybaşı de bal. Roda is nu in balbezit. Solomon onderschept slim de pass. Solomon schiet op doel. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 21%, Paka Jabłoniaka 79%.
ASRIM Iskrzynia - Paka Jabłoniaka 2:0

48e minuut.
Whittaker speelt de bal door. Klungelig pakt Dannebaum de bal. Dannebaum passt de bal in één keer door. Whittaker geeft de bal voor. Cuaresma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker met een sublieme pass. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum geeft een hoge lob. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Paka Jabłoniaka 3:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gielnik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Toàn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Starzewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 21%, Paka Jabłoniaka 79%.
ASRIM Iskrzynia - Paka Jabłoniaka 3:0