Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka ASRIM Iskrzynia
moja 532 Tactiek kazio
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 70.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Góra kopt de bal weg. Roda heeft problemen om de bal te vangen. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kontodimos bokst de bal weg.

5e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Góra is nu in balbezit. Góra draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Góra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 0:1

6e minuut.
Kuiper met een sublieme pass. Ragnarsson met een sublieme pass. Hathazari verovert de bal door een tackle van achteren. Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulov draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal in één keer door. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 0:2

17e minuut.
Brezovac passt de bal zonder na te denken. Solomon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biesiekierski. Solomon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solomon komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 0:3

18e minuut.
Thái Toàn rent richting de bal. Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Fachica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fachica krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Brezovac met een sublieme pass. Whittaker speelt de bal door. Radulov rent richting de bal. Radulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 0:4

26e minuut.
Starzewski geeft de bal voor. Brezovac rent richting de bal. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:4

32e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal in één keer door. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een hoge lob. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ragnarsson passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Radulov rent richting de bal. Radulov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 70%, ASRIM Iskrzynia 30%.
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:4

49e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een hoge lob. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra schiet op doel. Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:5

52e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Radulov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radulov neemt de hoekschop. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Whittaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulov verovert de bal door een tackle van achteren. Radulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:6

59e minuut.
Ağayarzadə passt de bal zonder na te denken. Solomon rent richting de bal. Biesiekierski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Biesiekierski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biesiekierski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Solomon rent richting de bal. Roda begaat een overtreding. Roda krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Starzewski kopt de bal weg. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:7

66e minuut.
Klungelig pakt Kuiper de bal. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuiper krijgt een gele kaart. Çatkıç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rogacz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Góra rent richting de bal. Solomon is nu in balbezit. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ragnarsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Solomon de bal. Fachica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solomon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gielnik komt het veld opgelopen. Maiellaro komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ragnarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rottman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fachica geeft een hoge lob. Rogacz krijgt zijn hoofd ertegen. Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Solomon speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal met de wreef. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg.

85e minuut.
Brezovac heeft problemen om de bal te vangen. Brezovac geeft een hoge lob. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:8

90e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal zonder na te denken. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 66%, ASRIM Iskrzynia 34%.
Paka Jabłoniaka - ASRIM Iskrzynia 1:8