Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Pakoma Pitkapela FC
5-2-3 lb (Sr) Tactiek 5-s3s
33% Balbezit 67%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
44.5 gemiddelde waardering 62.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gamla speelt de bal door. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Śladkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Manzanares passt de bal met de wreef. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona geeft de bal voor. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mantega neemt vlug de vrije trap. Barmby is nu in balbezit. Barmby speelt de bal door. Sofian is nu in balbezit. Sofian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sofian is nu in balbezit. Ruiz Brenes verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby is nu in balbezit. Daar is Barmby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmby schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Manzanares passt de bal met de wreef. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal met de wreef. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruiz Brenes de bal. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Manzanares met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal in één keer door. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Díaz Fernández controleert de bal met de borst. Padavona bereikt de bal nog maar net als eerste. Padavona geeft een lange en hoge pass. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:1

45e minuut.
Vivas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barmby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmby passt de bal met de wreef. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 73%, Pitkapela FC 27%.
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:1

49e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat geeft een hoge lob. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:2

50e minuut.
Daar is Vivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezza is nu in balbezit. Sofian onderschept slim de pass. Sofian schiet op doel. Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:3

57e minuut.
Manzanares onderschept slim de pass. Ruiz Brenes verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:4

71e minuut.
Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal zonder na te denken. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. Vuoripuro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vivas de bal. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Díaz Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Fernández passt de bal met de wreef. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Manzanares rent richting de bal. Manzanares heeft problemen om de bal te vangen. Manzanares geeft een hoge lob. Sofian springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sofian is nu in balbezit. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:5

90e minuut.
Padavona passt de bal met de wreef. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Sofian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 68%, Pitkapela FC 32%.
CWKS Pakoma - Pitkapela FC 0:5