Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Prosna Kalisz FC ABRAMOWICE
541v.2 Tactiek A+R
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mańk met de inworp. Clavero is nu in balbezit. Clavero geeft een hoge lob. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bošnjak bokst de bal weg.

33e minuut.
Lubatti rent richting de bal. Mańk speelt de bal door. Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Bật Hiếu is nu in balbezit. Bật Hiếu schiet op doel. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 47%, FC ABRAMOWICE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Prosna Kalisz - FC ABRAMOWICE 0:0

47e minuut.
Edwikowski speelt de bal door. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - FC ABRAMOWICE 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Ralls de bal. Mańk rent richting de bal. Ralls tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralls krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bošnjak trapt de bal weg. Erpençe kopt de bal weg. Klungelig pakt Pirzer de bal. Bật Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Bošnjak bokst de bal weg.

74e minuut.
Opplinger geeft een hoge lob. Bật Hiếu rent richting de bal. Moral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moral krijgt een gele kaart. Bật Hiếu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bật Hiếu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Prados is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prados zal de hoekschop nemen. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pekşeker kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Paal! Skubiszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwacklmann komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Erpençe met een snelle inworp. Opplinger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baciu. Opplinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opplinger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Opplinger speelt de bal door. Klungelig pakt Clavero de bal. Clavero geeft de bal voor. Bật Hiếu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 42%, FC ABRAMOWICE 58%.
KKS Prosna Kalisz - FC ABRAMOWICE 0:1