Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq Lacoste Poznań
lvp Tactiek robert bok 5
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 63
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Küchlin onderschept slim de pass. Küchlin passt de bal met de wreef. Portel heeft problemen om de bal te vangen. Portel draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Morgese probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patalas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepp is nu in balbezit. Nepp geeft een lange en hoge pass. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Smolík met een sublieme pass. Ciurba rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolík met de inworp. Ciurba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro springt en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois verovert de bal door een tackle van achteren. Nepp rent richting de bal. Portel onderschept slim de pass. Portel schiet op doel. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Küchlin is nu in balbezit. Küchlin passt de bal zonder na te denken. Kamilov geeft een hoge lob. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - Lacoste Poznań 1:0

43e minuut.
Küchlin passt de bal met de wreef. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith probeert naar een medespeler te passen. Kamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamilov geeft de bal voor. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 49%, Lacoste Poznań 51%.
Benq - Lacoste Poznań 1:0

46e minuut.
Velghe probeert naar een medespeler te passen. Ciurba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smith. Smith krijgt een gele kaart. Ciurba raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro met een snel genomen vrije trap. Ciurba speelt de bal door. Nepp rent richting de bal. Nepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benq - Lacoste Poznań 1:1

58e minuut.
Morgese probeert naar een medespeler te passen. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Portel de bal. Portel draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy bokst de bal weg. Jeleń geeft een lange en hoge pass. Smith kopt de bal weg. Daar is Podpora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Patalas neemt vlug de vrije trap. Smolík kopt de bal weg. Daar is Klemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portel onderschept slim de pass. Portel draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy bokst de bal weg.

64e minuut.
Polyanskiy trapt de bal weg van het doel. Smith kopt de bal weg. Klungelig pakt Podpora de bal. Dubois onderschept slim de pass. Dubois haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Küchlin is nu in balbezit. Küchlin geeft een lange en hoge pass. Dubois maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Portel de bal. Portel schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal met de wreef. Kamilov rent richting de bal. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Portel maakt een snoekduik en kopt de bal. Polyanskiy bokst de bal weg.

89e minuut.
Dubois is nu in balbezit. Ślepecki is nu in balbezit. Dubois schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ślepecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 35%, Lacoste Poznań 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benq - Lacoste Poznań 1:1