Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacoste Poznań Benq
bok lewy nowe X Tactiek lvp
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 63
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Klungelig pakt Emczyński de bal. Emczyński geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Benq 1:0

5e minuut.
Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba speelt de bal door. Smolík is nu in balbezit. Smolík geeft een lange en hoge pass. Castro springt en kopt de bal. Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gersman speelt de bal door. Kamilov kopt de bal weg. Portel bereikt de bal nog maar net als eerste. Portel schiet op doel. Polyanskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacoste Poznań - Benq 1:1

12e minuut.
Kamilov passt de bal zonder na te denken. Küchlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Küchlin met een sublieme pass. Portel is nu in balbezit. Portel haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ciurba passt de bal zonder na te denken. Daar is Fatsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba geeft een hoge lob. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolík probeert naar een medespeler te passen. Nepp geeft de bal voor. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Podpora onderschept slim de pass. Podpora speelt de bal door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman bokst de bal weg.

21e minuut.
Karineem geeft de bal voor. Daar is Nepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepp met een sublieme pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Castro springt en kopt de bal. Morgese geeft een hoge lob. Kębrowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Castro de bal. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Karineem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiş is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepp onderschept slim de pass. Nepp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castro de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Gersman bokst de bal weg.

40e minuut.
Kamilov rent richting de bal. Ciurba verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba speelt de bal door. Chiş is nu in balbezit. Chiş draait met de bal, schiet en ... Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smolík zal de hoekschop nemen. Ciurba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Polyanskiy met een sublieme pass. Chiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Morgese de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 53%, Benq 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacoste Poznań - Benq 1:1

53e minuut.
Sudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Benq 2:1

55e minuut.
Daar is Portel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portel neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacoste Poznań - Benq 2:2

57e minuut.
Sudrowicz geeft een hoge lob. Fatsch rent richting de bal. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Gersman trapt de bal weg. Kamilov controleert de bal met de borst. Kamilov geeft een lange en hoge pass. Lucke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Morgese verovert de bal door een tackle van achteren. Morgese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smolík met een snelle inworp. Ciurba geeft een lange en hoge pass. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sudrowicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Castro. Goede buitenspelval van de verdediging. Morgese neemt vlug de vrije trap. Portel is nu in balbezit. Portel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ciurba geeft een lange en hoge pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Karineem is nu in balbezit. Karineem geeft een hoge lob. Kamilov rent richting de bal. Kamilov geeft de bal voor. Lucke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepp passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Benq 3:2

86e minuut.
Kamilov passt de bal zonder na te denken. Portel rent richting de bal. Sudrowicz is nu in balbezit. Portel onderschept slim de pass. Portel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 49%, Benq 51%.
Lacoste Poznań - Benq 3:2