Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia CWKS Pakoma
kazio Tactiek HalaMadrid (M)
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.2 gemiddelde waardering 45.7
outstanding Schieten average
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen solid


8e minuut.
Whittaker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Velásquez de bal. Velásquez geeft de bal voor. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vivas de bal. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon met een sublieme pass. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft de bal voor. Góra is nu in balbezit. Góra schiet op doel. Biggioggero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 1:0

30e minuut.
Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft een lange en hoge pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker geeft de bal voor. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bliard verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon speelt de bal door. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Solomon geeft de bal voor. Việt Bắc probeert de bal aan de voet te houden. Whittaker kopt de bal weg. Góra is nu in balbezit. Góra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Whittaker passt de bal met de wreef. Solomon is nu in balbezit. Solomon passt de bal zonder na te denken. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra schiet op doel. Vuoripuro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 2:0

38e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Whittaker rent richting de bal. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Góra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 3:0

42e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal met de wreef. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra schiet op doel. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 4:0

43e minuut.
Góra passt de bal in één keer door. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft de bal voor. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 5:0

45e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bliard de bal. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 29%, CWKS Pakoma 71%.
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 5:0

47e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Góra is nu in balbezit. Lezza rent richting de bal. Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra schiet op doel. Vuoripuro bokst de bal weg.

48e minuut.
Arca Vázquez kopt de bal weg. Bordaisco is nu in balbezit. Omek begaat een overtreding. Omek krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Zahid passt de bal in één keer door. Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Góra de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 6:0

50e minuut.
Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Kuiper met een sublieme pass. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft de bal voor. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murphy is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 7:0

53e minuut.
Brezovac verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez geeft de bal voor. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 8:0

53e minuut.
Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brumer komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kuiper geeft een lange en hoge pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon speelt de bal door. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arca Vázquez stond buitenspel. Rio komt het veld opgelopen. Gamla komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac begaat een overtreding. Brezovac krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rio is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker speelt de bal door. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kuiper kopt de bal weg. Zahid speelt de bal door. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft de bal voor. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Whittaker geeft de bal voor. Góra springt en kopt de bal. Vuoripuro bokst de bal weg.

88e minuut.
Bliard geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gamla stond buitenspel. Omek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Solomon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 28%, CWKS Pakoma 72%.
ASRIM Iskrzynia - CWKS Pakoma 8:0