Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Pakoma FC ABRAMOWICE
5-3-2 wing Tactiek A+R
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.2 gemiddelde waardering 71.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Paspallis geeft de bal voor. Guohui kopt de bal weg. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Galambos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Plachý kopt de bal weg. Baciu geeft een lange en hoge pass. Hnát kopt de bal weg. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Galambos bokst de bal weg. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:1

11e minuut.
Guohui passt de bal in één keer door. Süleymanoğlu is nu in balbezit. Leśniarek is nu in balbezit. Hnát verovert de bal door een tackle van achteren. Hnát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Plachý probeert de bal met de borst te controleren. Bonifazi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plachý. Plachý krijgt een gele kaart. Bonifazi raakt geblesseerd tijdens het duel. Buonanotte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonifazi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Buonanotte onderschept slim de pass. Buonanotte geeft een hoge lob. Sachar met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. Villalobos begaat een overtreding. O`Neil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. O`Neil springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Plachý kopt de bal weg. Baciu rent richting de bal. Baciu geeft een lange en hoge pass. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. Hnát is nu in balbezit. Hnát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:2

31e minuut.
Süleymanoğlu geeft de bal voor. Blajinu verovert de bal door een tackle van achteren. Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui speelt de bal door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guohui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. O`Neil maakt een snoekduik en kopt de bal. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirzer met een snelle inworp. Baciu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Blajinu met de inworp. Stoico rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirzer. Pirzer krijgt een gele kaart. Stoico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buonanotte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erdemoğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 58%, FC ABRAMOWICE 42%.
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:2

50e minuut.
Guohui probeert naar een medespeler te passen. Baciu is nu in balbezit. Baciu passt de bal in één keer door. Hnát rent richting de bal. Hnát schiet op doel. Galambos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Baciu speelt de bal door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Guohui is nu in balbezit. Guohui geeft een lange en hoge pass. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:3

65e minuut.
Buonanotte passt de bal met de wreef. Stoico rent richting de bal. Daar is Stoico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoico geeft een hoge lob. Bonifazi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Plachý onderschept slim de pass. Plachý probeert naar een medespeler te passen. Süleymanoğlu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:4

75e minuut.
Baciu passt de bal zonder na te denken. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Hnát rent richting de bal. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Galambos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui passt de bal zonder na te denken. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martos kopt de bal weg. Sachar is nu in balbezit. Martos begaat een overtreding. Martos krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sachar raakt geblesseerd tijdens het duel. Baciu met een snel genomen vrije trap. Hnát kopt de bal weg. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Galambos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:5

85e minuut.
Guohui rent richting de bal. Guohui passt de bal met de wreef. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Galambos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Pakoma 59%, FC ABRAMOWICE 41%.
CWKS Pakoma - FC ABRAMOWICE 0:6