Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABRAMOWICE CWKS Pakoma
A+R Tactiek 5-3-2 (Sr)
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 45.3
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados onderschept slim de pass. Prados probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro bokst de bal weg.

10e minuut.
Prados probeert naar een medespeler te passen. Hnát is nu in balbezit. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 1:0

11e minuut.
Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić geeft een hoge lob. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 2:0

14e minuut.
O`Neil rent richting de bal. O`Neil passt de bal met de wreef. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 3:0

20e minuut.
Plachý kopt de bal weg. Prados is nu in balbezit. Prados geeft een lange en hoge pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gellér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 4:0

21e minuut.
Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu maakt een afschuwelijke overtreding. Gamla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gamla kan niet meer verder spelen. Kansu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 5:0

25e minuut.
Lezza passt de bal zonder na te denken. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández geeft een lange en hoge pass. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Plachý heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco met een sublieme pass. Kansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansu haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak bokst de bal weg. Bošnjak met een sublieme pass. Baciu kopt de bal weg. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 6:0

31e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Prados rent richting de bal. Prados met een sublieme pass. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 7:0

39e minuut.
Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Prados speelt de bal door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biggioggero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 8:0

42e minuut.
Arca Vázquez met de inworp. Lezza rent richting de bal. Kansu is nu in balbezit. Kansu draait met de bal, schiet en ... Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 8:1

44e minuut.
Plachý geeft een hoge lob. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados geeft een hoge lob. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen. Vuoripuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 39%, CWKS Pakoma 61%.
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 9:1

47e minuut.
Rəsulzadə speelt de bal door. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral geeft een hoge lob. Daar is Hnát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gellér de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 10:1

54e minuut.
Mięśniak neemt vlug de vrije trap. Pirzer rent richting de bal. Pirzer geeft de bal voor. Hnát rent richting de bal. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Plachý rent richting de bal. Plachý geeft de bal voor. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
Prados geeft de bal voor. Daar is Gellér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 11:1

65e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. Pirzer geeft de bal voor. Hnát heeft problemen om de bal te vangen. Hnát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 12:1

68e minuut.
Baciu speelt de bal door. Prados heeft problemen om de bal te vangen. Prados passt de bal zonder na te denken. Hnát rent richting de bal. Hnát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 13:1

78e minuut.
Edwikowski onderschept slim de pass. Edwikowski passt de bal in één keer door. Baciu speelt de bal door. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak geeft de bal voor. Gellér kopt de bal weg. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Moral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro bokst de bal weg. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 14:1

87e minuut.
Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados geeft de bal voor. Hnát kopt de bal weg. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pirzer geeft een lange en hoge pass. Vivas kopt de bal weg. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 15:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 35%, CWKS Pakoma 65%.
FC ABRAMOWICE - CWKS Pakoma 15:1