Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia KKS Prosna Kalisz
kazio Tactiek 541v1111
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
71.9 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten solid
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen incredible


12e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Darmanović is nu in balbezit. Darmanović geeft een lange en hoge pass. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum draait met de bal, schiet en ... Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Erpençe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwacklmann komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Whittaker speelt de bal door. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum speelt de bal door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met de inworp. Dannebaum geeft de bal voor. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 1:0

28e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Matuszek maakt een afschuwelijke overtreding. Dannebaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whittaker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Mańk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dannebaum raakt geblesseerd tijdens het duel. Whittaker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. Lucasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 35%, KKS Prosna Kalisz 65%.
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 1:0

48e minuut.
Matuszek geeft een hoge lob. Darmanović geeft een hoge lob. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum geeft de bal voor. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 2:0

63e minuut.
Lubatti geeft een hoge lob. Zwacklmann kopt de bal weg. Bật Hiếu rent richting de bal. Bật Hiếu draait met de bal, schiet en ... Isai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 2:1

64e minuut.
Velásquez passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Mańk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mańk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mańk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Someşan probeert naar een medespeler te passen. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum speelt de bal door. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lucasson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dannebaum geeft de bal voor. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dannebaum passt de bal zonder na te denken. Someşan is nu in balbezit. Someşan geeft een hoge lob. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez speelt de bal door. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger onderschept slim de pass. Opplinger schiet op doel. Isai bokst de bal weg. Bật Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 2:2

79e minuut.
Daar is Matuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 3:2

82e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal met de wreef. Matuszek onderschept slim de pass. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum schiet op doel. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal in één keer door. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 35%, KKS Prosna Kalisz 65%.
ASRIM Iskrzynia - KKS Prosna Kalisz 3:2