Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Prosna Kalisz ASRIM Iskrzynia
541v1111 Tactiek kazio
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 66.9
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Brezovac passt de bal met de wreef. Solomon is nu in balbezit. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Góra is nu in balbezit. Góra draait met de bal, schiet en ... Lucasson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Dannebaum probeert de bal aan de voet te houden. Dannebaum schiet op doel. Lucasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - ASRIM Iskrzynia 0:1

15e minuut.
Kuiper passt de bal met de wreef. Góra speelt de bal door. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dannebaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dannebaum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft de bal voor. Góra kopt de bal weg. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker geeft de bal voor. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lucasson trapt de bal weg. Brezovac kopt de bal weg. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een hoge lob. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 73%, ASRIM Iskrzynia 27%.
KKS Prosna Kalisz - ASRIM Iskrzynia 0:1

47e minuut.
Márialigeti passt de bal in één keer door. Martínez met een sublieme pass. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Góra springt en kopt de bal. Lucasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Velásquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubatti rent richting de bal. Solomon onderschept slim de pass. Solomon geeft een hoge lob. Góra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - ASRIM Iskrzynia 0:2

76e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft de bal voor. Dannebaum rent richting de bal. Dannebaum haalt uit met een fantastische trap. Lucasson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Brezovac met een snelle inworp. Lubatti is nu in balbezit. Met opzet legt Solomon zijn tegenspeler op de grond. Solomon krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Ruhnke de bal. Ruhnke geeft een lange en hoge pass. Brezovac geeft de bal voor. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap. Lucasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Prosna Kalisz - ASRIM Iskrzynia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Prosna Kalisz 61%, ASRIM Iskrzynia 39%.
KKS Prosna Kalisz - ASRIM Iskrzynia 0:3