Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacoste Poznań Pitkapela FC
bok lewy nowe X Tactiek 5-s3s
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 70
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Ciurba passt de bal met de wreef. Hudcovský is nu in balbezit. Azat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azat krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Sudrowicz de bal. Mustapuro is nu in balbezit. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro verovert de bal door een tackle van achteren. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro schiet op doel. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba geeft een hoge lob. Kapa heeft problemen om de bal te vangen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat verovert de bal door een tackle van achteren. Azat passt de bal met de wreef. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hudcovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares onderschept slim de pass. Manzanares probeert naar een medespeler te passen. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kębrowski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azat zal de hoekschop nemen. Mustapuro springt en kopt de bal. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flick rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 0:1

22e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba geeft een hoge lob. Castro krijgt zijn hoofd ertegen. Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:1

24e minuut.
Chiş is nu in balbezit. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński geeft een hoge lob. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kapa met een sublieme pass. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat met een sublieme pass. Mustapuro heeft problemen om de bal te vangen. Mustapuro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Manzanares passt de bal met de wreef. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal zonder na te denken. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Azat geeft een hoge lob. Daar is Nepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flick rent richting de bal. Flick draait met de bal, schiet en ... Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 65%, Pitkapela FC 35%.
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:2

49e minuut.
Barmby geeft een lange en hoge pass. Mustapuro is nu in balbezit. Podpora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podpora krijgt een gele kaart. Mustapuro raakt geblesseerd tijdens het duel. Flick neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Polyanskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:3

52e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat met een sublieme pass. Manzanares rent richting de bal. Manzanares geeft een lange en hoge pass. Flick krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gdeszyński geeft de bal voor. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Emczyński begaat een overtreding. Flick roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Flick kan niet meer verder spelen. Śladkowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro passt de bal zonder na te denken. Hudcovský is nu in balbezit. Manzanares verovert de bal door een tackle van achteren. Manzanares geeft een hoge lob. Polyanskiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śladkowski rent richting de bal. Śladkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:4

69e minuut.
Mustapuro passt de bal in één keer door. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski onderschept slim de pass. Śladkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kębrowski is nu in balbezit. Śladkowski onderschept slim de pass. Śladkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:5

84e minuut.
Manzanares geeft een hoge lob. Patalas rent richting de bal. Śladkowski onderschept slim de pass. Śladkowski schiet op doel. Polyanskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:6

86e minuut.
Silbereisen passt de bal met de wreef. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby geeft een lange en hoge pass. Mustapuro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacoste Poznań 74%, Pitkapela FC 26%.
Lacoste Poznań - Pitkapela FC 1:7