Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABRAMOWICE Paka Jabłoniaka
A+R Tactiek moja 532 P skrz
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
69.8 gemiddelde waardering 63.1
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
O`Neil kopt de bal weg. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát onderschept slim de pass. Hnát schiet op doel. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Fachica passt de bal met de wreef. Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman passt de bal met de wreef. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Guohui onderschept slim de pass. Guohui met een sublieme pass. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Paka Jabłoniaka 1:0

39e minuut.
Pirzer geeft een hoge lob. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil passt de bal met de wreef. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát schiet op doel. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 48%, Paka Jabłoniaka 52%.
FC ABRAMOWICE - Paka Jabłoniaka 1:0

47e minuut.
Süleymanoğlu onderschept slim de pass. Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pirzer speelt de bal door. Fachica heeft problemen om de bal te vangen. Fachica passt de bal met de wreef. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Guohui rent richting de bal. Guohui speelt de bal door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Paka Jabłoniaka 2:0

63e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Guohui verovert de bal door een tackle van achteren. Guohui passt de bal zonder na te denken. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Çatkıç komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fachica rent richting de bal. Fachica probeert naar een medespeler te passen. Maiellaro is nu in balbezit. Hnát verovert de bal door een tackle van achteren. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg.

78e minuut.
Guohui is nu in balbezit. Rottman begaat een overtreding. Guohui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köybaşı komt het veld opgelopen. Sumarjono komt het veld opgelopen. Baciu met een snel genomen vrije trap. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Guohui rent richting de bal. Guohui passt de bal met de wreef. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Kontodimos bokst de bal weg.

84e minuut.
Plachý geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feijó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Baciu is nu in balbezit. Baciu passt de bal zonder na te denken. Hnát is nu in balbezit. Hnát schiet op doel. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - Paka Jabłoniaka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 35%, Paka Jabłoniaka 65%.
FC ABRAMOWICE - Paka Jabłoniaka 3:0