Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka FC ABRAMOWICE
moja 532 Tactiek A+R
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 70
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Feijó onderschept slim de pass. Feijó probeert naar een medespeler te passen. Fachica speelt de bal door. Czapski is nu in balbezit. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bošnjak trapt de bal weg. O`Neil kopt de bal weg. Daar is Hathazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 0:1

17e minuut.
Ralls geeft een lange en hoge pass. Prados rent richting de bal. Prados geeft een hoge lob. O`Neil probeert de bal met de borst te controleren. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Rukavina bokst de bal weg. Biesiekierski kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prados geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hnát maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Roda de bal. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda speelt de bal door. Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. O`Neil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados onderschept slim de pass. Prados geeft de bal voor. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ralls geeft een hoge lob. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Süleymanoğlu met de inworp. Prados geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Plachý rent richting de bal. Plachý speelt de bal door. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijó met een sublieme pass. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 59%, FC ABRAMOWICE 41%.
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 1:2

53e minuut.
Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda geeft een hoge lob. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu geeft de bal voor. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 1:3

61e minuut.
Süleymanoğlu geeft de bal voor. O`Neil rent richting de bal. Biesiekierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Neil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. O`Neil neemt de penalty, wat een uithaal! Rukavina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 1:4

70e minuut.
Inworp. Thái Toàn komt het veld opgelopen. Çatkıç komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Roda rent richting de bal. Süleymanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanoğlu met een sublieme pass. O`Neil is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prados geeft een hoge lob. Biesiekierski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hnát. Biesiekierski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Süleymanoğlu controleert de bal met de borst. Roda begaat een overtreding. Süleymanoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Köybaşı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Prados de bal. Fachica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prados. Fachica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fachica kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 62%, FC ABRAMOWICE 38%.
Paka Jabłoniaka - FC ABRAMOWICE 1:4